1 - 4 spillere
120+ min
12+ år
 • temaspil
 • Samarbejde
 • T.I.M.E Stories

  af Rasmus Ragnvald d. 10. August 2019

  T.I.M.E Stories er et samarbejdsspil, hvor I er en gruppe af tidsrejsende, som af et agentur er sendt tilbage i tiden for at løse forskellige opgaver. I det første scenarie sendes I tilbage til et sindsygehospital omkring 1920. Når I sendes tilbage i tiden, vil I kun have en vis tid til at løse opgaven, før I kommer tilbage til agenturet. Klarer man det ikke på første tur, vil man blive sendt tilbage igen, denne gang med en stor del viden, som skulle gøre det lettere at nå alle ting inden for tidensgrænsen. Hver spiller styrer en karakter, som har nogle evner. Disse evner afgør, hvor godt man klarer visse opgaver.

  Opsætning

  Hvert scenarie består af en stak kort. Kortene forklarer, hvordan spillet sættes op. Herefter er det bare at læse startkortet for at komme igang.

  Spillets forløb

  I flytter jer rundt mellem forskellige lokationer og udforsker disse. I flytter som en gruppe, men I kan hver for sig udforske forskellige steder på en lokation.

  Når I ankommer til en lokation, vil alle få lov til at placere deres brik ved et kort, som de vil undersøge. Vil I gøre mere end en ting, bruges et minut hver gang I som gruppe laver noget.

  At rejse mellem lokationer koster også tid. Her slår man med tidsterningen, og det kan koste mellem et og tre minutter at rejse.

  Det er muligt at skulle lave evnetjek, for eksempel hvis man skal slås, eller ens person skal bryde noget op. Her slår man samme antal terninger som ens evneniveau, og skal så have samlet et antal succeser for at klare udfordringen.

  En tilbagerejse slutter, når I har brugt den tid, der var afsat til missionen, eller I har gennemført den, hvilket vil være meget klart. Alt det, I har fundet ud af i første tilbagerejse, skal bruges til at optimere jeres næste tilbagerejse. Viden om hvor nøglen er, eller hvordan I hurtigst kommer ud gennem porten, kan være forskellen på, om I når at løse jeres mission, eller I fejler og må prøve igen.

  Vurdering af T.I.M.E Stories

  Rasmus Ragnvald mener ...

  Efter har have spillet første mission som kommer i grundspillet, kan jeg ikke vente med at prøve noget mere. Selv historien er godt skrevet, og man virkelige føler presset som tidsrejsende for at løse opgaven, før man tvinges tilbage til hovedkvarteret. Spillet kræver en, som skriver alt ned, så man ikke overser noget eller glemmer en bestemt rækkefølge, ting skal gøres i. Så er du til denne slags spil, kan jeg kun anbefale, at du prøver T.I.M.E Stories.


  Kommentarer til T.I.M.E Stories