Food Chain Magnate: Special Edition

af Vagn Hinge d. 21. November 2023

Det er som at jonglere med hotdogs og håbe på, at ingen snupper ketchuppen fra dig, som vi siger i min spilgruppe.

I en verden af virtuelle burgerkrige og cola-konkurrencer har Food Chain Magnate, det legendariske spil fra Splotter Spellen, taget en farverig drejning med Lucky Duck Games’ seneste udgivelse. Den berygtede ulv af et spil, der i den oprindelige udgave blev leveret i elegant, minimalistisk design på pap, er nu iført en regnbue af plastikpragt.

Spillet, der kræver mere tæft end en Michelin-kok og mere snilde end en finansmogul, sætter spillerne i førersædet af deres eget fastfood-imperium. Burgerkrige og cola-konkurrencer er dagsordenen, og det er op til spillerne at opbygge deres kulinariske kongerige og smide konkurrenterne af banen, som en velplaceret pickles på en saftig cheeseburger.

Den opgraderede version inkluderer ikke kun basisspillet med sine saftige ingrediens-opgraderinger, men også udvidelse, organiser og luksuskomponenter som tilkøb. For dem, der er villige til at investere, lover Lucky Duck Games en gastronomisk oplevelse af episke proportioner. Om festfyrværkeriet vil distrahere fra det taktiske dyb, må det være op til dig at bedømme.

Når du læser dette, kan du alene få fat i spillet hér.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk