Magic: The Gathering starter nyt samarbejde med kendt franchise

af Bo Bering Slagelse d. 30. October 2023

Siden 2020, har Magic: The Gathering slået pjalterne sammen med en række franchises. Således er der f.eks. kommet Magic-kort indenfor kendte universer som Ringenes Herre, Doctor Who og Stranger Things, for bare at nævne nogle stykker. Nu kommer en ny spiller på banen.

Wizards of the Coast, der er selskabet bag Magic: The Gathering, annonceret det nyeste partnerskab, der skal blande kortspillet med et andet kendt univers. Og denne gang er det et af tidens største universer indenfor film og tv. Nemlig: Marvel.

I 2025 vil det blive muligt at købe de første Magic-kort, der tager udgangspunkt i den store superhelteverden, der har gået sin sejrsgang på film og tv.
Det bliver ikke kun superhelte, kendt fra filmuniverset, der kommer til at optræde på kortene. Planen er at spillet skal dykke ned i tegneserierne og tage udgangspunkt i både kendte og mere nicheprægede karakterer. På den måde kan både filmfans såvel som tegneseriefans være med.

Læs den fulde pressemeddelelse på her.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk