1 - 1 spillere
5+ min
7+ år
 • abstrakte spil
 • Regler på dansk

  Quadrillion

  Rasmus Skat Andersen af Rasmus Skat Andersen d. 23. October 2014

  Hovedbrudsspillet Quadrillion er ret simpelt. Du skal bare sørge for, at alle spillepladens huller er fyldt ud med de 12 farvede spillebrikker. Det lyder simpelt, men det er ikke nødvendigvis nemt.

  Setup

  • Tag
   de fire magnetiske plader og sæt dem sammen, som du lyster. Det er ligegyldigt, om det er den sorte eller hvide side, der vender opad.

  Sådan spiller du

  De 12 farvede spillebrikker skal nu placeres på den spilleplade, du har bygget. Du skal overholde to regler:

  1. Brikkerne må ikke placeres på de felter på spillepladen, der er dækket.
  2. Alle øvrige felter på spillepladen skal være dækket.

  Og så

  er det ellers bare om at komme i gang. Bemærk at der sagtens kan være flere rigtige løsninger til den spilleplade, du har bygget. Der er altid mindst én rigtig løsning.
  Du kan også styre, hvor svær en bane du opbygger. Hvis de dækkede felter på banen placeres nær kanten, bliver spillet lettere.

  Udfordringer

  Med spillet følger også en bog, hvor der er lavet en række spilleplader af stigende sværhedsgrad. Der er i alt 60 fordelt på fem niveauer.

  Vurdering af Quadrillion

  Rasmus Skat Andersen
  Rasmus Skat Andersen mener ...

  Quadrillion deler vandene lige som puslespil. Enten kan du se det sjove i at sidde og gruble, indtil du finder løsningen, eller også opfatter du det som totalt tidsspilde på niveau med at sidde og stirre på maling der tørrer.
  Men er du til den her slags hovedbrudsspil, så er Quadrillion et rigtig godt valg. Ikke mindst fordi spillet i teorien har uendeligt mange varianter, idet du selv kan opbygge banen.


  Kommentarer til Quadrillion