2 - 5 spillere
15+ min
3+ år
 • børnespil
 • Kanin Hop Hop

  af Rasmus Ragnvald d. 8. February 2018

  Kaninhulen er ved at blive oversvømmet, og kaninerne skal i sikkerhed, før de får våde tæer. Hjælp de små kaniner med at komme op af hullerne og i sikkerhed.

  Kanin Hop Hop er et spil for de allermindste. Red kaninerne, før de får våde fødder. Vær den spiller, som redder flest kaniner.

  Spillets opsætning

  Alle kaniner sættes i kaninhulen.

  Spillets forløb

  Når det er en spillers tur, slår vedkommende med terningen. Slår man en af de fem farver, sættes en kanin i den udgang, der svarer til farven. Står der en kanin i forvejen, tages denne i stedet for af spilleren. Denne kanin er nu reddet. Slår du ikke en farve, men kaninsymbolet, redder du en kanin direkte fra hulen.

  Spillets afslutning

  Når der ikke er flere kaniner i hulen, slutter spillet, og spilleren med flest kaniner vinder.

  Vurdering af Kanin Hop Hop

  Rasmus Ragnvald mener ...

  Kanin Hop Hop er et fint første spil til børn omkring 3 år. Det gør, at de lærer basale brætspilsfærdigheder, som at vente på sin tur, holde sig til reglerne og lære, at man ikke altid vinder. Dog er der intet at skulle overveje, når det er en spillers tur. Slå med terningen, og gør hvad den siger. Så det er ikke et spil, der vil holde så længe, og det bliver hurtigt kedeligt at spille. Men som første spil til sit barn på 3-4 år virker det fint.


  Kommentarer til Kanin Hop Hop