1 - spillere
10+ min
7+ år
 • abstrakte spil
 • Regler på dansk

  Relateret læsning


  Bend It

  Peter Brichs af Peter Brichs d. 18. September 2012

  I Bend It skal spilleren forsøge at bygge samme mønster på brættet, som står i den lille opgavebog. Det lyder meget let – hvis ikke det lige var fordi, alle spillebrikkerne kan foldes flere forskellige veje, så mulighederne synes uendelige.

  Bend It er et hovedbruds spil, der nok skal få dig til at klø dig selv i hovedbunden, mens du forsøger at få brikkerne til at passe ned i det rigtige mønster.

  Sådan spiller du Bend It

  Tag alle brikkerne ud af æsken, og læg dem på bordet ved siden af dig. Slå nu op i opgavebogen og find en opgave, du gerne vil løse. I opgavebogen findes 60 opgaver, som er inddelt i Starter, Junior, Expert, Master og Wizard.

  I Starter-opgaverne kan du se flere af brikkerne tegnet ind i opgaven, så du ved, hvilke brikker du skal bruge, hvorhenne – så du kun skal regne cirka halvdelen af dem ud. I de senere opgaver er du helt og aldeles på egen hånd.

  Alle brikkerne er delt i tre dele og kan bøje tre veje. Der findes kun en rigtig løsning til hver opgave, og hvis du har svært ved at finde den rigtige, kan du se løsningerne bagerst i opgavebogen.

  Vurdering af Bend It

  Peter Brichs
  Peter Brichs mener ...

  Bend It er en fin lille hjernetvister. Spiller er nemt at tage frem, og lige tage en hurtig udfordring. Æsken er lavet således, at brikkerne ikke glider rundt, når først de er lagt i, og spillet er derfor oplagt til tog- eller bil-turen, når familien skal ud og rejse.


  Kommentarer til Bend It