1 - 1 spillere
15+ min
5+ år
 • abstrakte spil
 • familiespil
 • Regler på dansk

  Relateret læsning


  Travel Tangoes: Animals

  Peter Brichs af Peter Brichs d. 6. March 2012

  Travel Tangoes er en serie af 1-personers hjernebrud, der kan udfordre ens rummelighedssans, og som man nemt kan komme til at gå helt i stå over, mens man undrer sig over, hvordan tingene skal sættes sammen. Hjernebruddene findes i 3 sæt: dyr, mennesker og ting, men konceptet (og reglerne) er de samme på tværs af alle tre.

  Sådan spiller du Travel Tangoes

  I hvert sæt Tangoes er der en samling af forskellige figurer, du kan lave. I venstre side af bogen finder du opgaverne, og i højre side sidder de geometriske figurer fast med magneter. Du åbner simpelthen en af de to små bøger, og på den højre side ser du hvordan figuren skal se ud. Når du mener du har samlet den rigtigt (eller, hvis den driller for meget) kan du vende siden, og på bagsiden kan du se, hvordan den rigtigt skal samles med streger, der indikerer de forskellige brikkers placering.

  Vurdering af Travel Tangoes: Animals

  Peter Brichs
  Peter Brichs mener ...

  Tangoes er et hyggeligt lille hjernebruds-spil. Der står på æsken, at det anbefales fra fem år og opefter, og selvom det virker som et børnespil, må jeg da ærligt indrømme, at sidste gang familien var samlet, sad vi altså 5 granvoksne mennesker, og kløede os i hovedbunden over nogle af figurerne.

  Dermed ikke sagt at jeg nødvendigvis ville finde det frem, hver gang vi samles, men der er helt sikkert mulighed for at få stimuleret de små grå – både for de helt små, men altså også for os voksne.


  Kommentarer til Travel Tangoes: Animals