Lyt til Papstinenser

Din podcast om brætspil

I Papstinenser, Papskubbers egen podcast om brætspil og moderne kortspil, kigger vi på alt fra de nyeste diller, til de mest klassiske spil.

Vi har samlet et ekspertpanel, bestående af Morten Greis, Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Bo Jørgensen, som cirka hver anden fredag kommer med en ny episode, hvor der kigges på interessante emner, eller inviteres spændende gæster med i studiet.

Kontakt redaktionen hvis du har ris, ros – eller bare vil vide, hvor mange felter der er på et bræt fra Talisman. Altså, anden udgave, naturligvis.


Hemmelige skatte

Episode 7 - 30. marts 2016

Vi har alle vore favoritter inden for brætspilsgenren, men nogle er mindre kendte end andre, og vi fremhæver denne gang tre favoritter, der fortjener noget mere opmærksomhed – hvis man altså kan finde dem.

Fastaval of Love

Episode 6 - 12. marts 2016

Fog og Love er det seneste danskdesignede brætspil der har brilleret på Kickstarter. Vi snakker designeren bag og dyrker Fastaval of Love.

Jeg en borg mig bygge vil

Episode 5 - 14. januar 2016

Vi kigger på klassiske spil om livet på en borg. Lidt om at bygge dem, lidt om at være nabo med en borg og lidt om at forsvare dem i kamp.

Tema om Star Wars brætspil

Episode 4 - 12. december 2015

Vi dømmer ikke nogen på deres størrelse – men udelukkende på hvor styrken i spilæsken. Kort sagt – tema om Star Wars bræt og kortspil.

Pap under juletræet

Episode 3 - 7. december 2015

Papstinenserne kigger i denne episode på brætspil, der er gode både under juletræet og til at samles om i juledagene.

Blåt blod & rød-hvide farver

Episode 2 - 31. oktober 2015

Vi tager et kig på den danske Kickstarter-succes Among Nobles, og en længere snak med en af designerne, Troels Vastrup.