Lyt til Papstinenser

Din podcast om brætspil

I Papstinenser, Papskubbers egen podcast om brætspil og moderne kortspil, kigger vi på alt fra de nyeste diller, til de mest klassiske spil.

Vi har samlet et ekspertpanel, bestående af Morten Greis, Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Bo Jørgensen, som cirka hver anden fredag kommer med en ny episode, hvor der kigges på interessante emner, eller inviteres spændende gæster med i studiet.

Kontakt redaktionen hvis du har ris, ros – eller bare vil vide, hvor mange felter der er på et bræt fra Talisman. Altså, anden udgave, naturligvis.


Moderne klassikere - del 2

Episode - 13. august 2016

Vi tager endnu et kig på nogle af de moderne klassikere, vi har i vores samlinger.

Grillmad og papspil

Episode 15 - 29. juli 2016

Sommeren er over os, og vi pønser på at invitere kollegaerne hjem på grillmad og brætspil. Men hvad skal på grillen og hvem skal grilles ?

Killer Fillers

Episode 14 - 15. juli 2016

I dette afsnit kigger vi på de små hurtige spil, som gerne kaldes ‘fillers’, fordi de er gode til at fylde tiden ud, når man 10-15 minutter ledig.

Spildesigner Vlaada Chvátil

Episode 13 - 1. juli 2016

I dette afsnit handler det om brætspilsdesigneren Vlaada Chvátil, hvis mange og alsidige spildesigns vi tager et kig på fra de meget kendte til det noget obskure.

Galskab til midnat

Episode 12 - 17. juni 2016

Interview: Madness at Midnight er det seneste dansk-designet brætspil, der har kastet sig på Kickstarter for at blive produceret.

Behind the scenes

Episode 11 - 3. juni 2016

Det er blevet tid til at kigge indad og efter 10 episoder gør vi status over hvor podcasten står nu og hvor den går hen.