Episode 168 - 4. March 2022

50 Clues of Jeppe Norsker


I april 2018 snakkede Papstinenser med spildesigner Jeppe Norsker, der lige havde præsenteret sit escape room-style spil 50 Clues: RitualetFastaval. Spol fire år frem og 50 Clues består nu af to trilogier, er oversat til 13 sprog og der er mere på vej!

Kristian har snakket med Jeppe om 50 Clues, promotion, Essen, rettigheder og det kinesiske marked. Hør også om, hvad folk bliver sure over på BoardGameGeek og hvad man gør, når ens spil, Match Madness, pludselig bliver kopieret af skumle kinesiske onlinebutikker.

Derudover runder vi også Fastaval, hvor 50 Clues startede. Der er åbent for tilmelding til årets Fastaval nu og frem til 11. marts. På Fastaval kan man, udover en masse fede nydesignede brætspil også møde både Jeppe, der holder oplæg og bedømmer spil i GameRush-konkurrencen, og Team Papstinenser, der optager liveepisode på Fastaval fredag den 15. april 2022.

Tilmeld dig Fastaval her

Spil nævnt i denne episode:

50 Clues
Ritualet på Fastaval
Bloom Town
This War of Mine
Match Madness
Burger Academy
Snake Shadows
Magic Maze, men med rumvæsner, fra Fastaval

Papstinenser - Episode 168 - 4. March 2022

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen & Jeppe Norsker

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 168 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten