Lyt til Papstinenser

Din podcast om brætspil

I Papstinenser, Papskubbers egen podcast om brætspil og moderne kortspil, kigger vi på alt fra de nyeste diller, til de mest klassiske spil.

Vi har samlet et ekspertpanel, bestående af Morten Greis, Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Bo Jørgensen, som cirka hver anden fredag kommer med en ny episode, hvor der kigges på interessante emner, eller inviteres spændende gæster med i studiet.

Kontakt redaktionen hvis du har ris, ros – eller bare vil vide, hvor mange felter der er på et bræt fra Talisman. Altså, anden udgave, naturligvis.


Behind the scenes

Episode 11 - 3. juni 2016

Det er blevet tid til at kigge indad og efter 10 episoder gør vi status over hvor podcasten står nu og hvor den går hen.

The French Connection

Episode 10 - 20. maj 2016

Franske brætspil – hvordan adskiller de sig fra ‘Euro Games’, og hvad er deres særkender? Vi tager en snak på dansk om franske spil.

De to tårne

Episode 9 - 6. maj 2016

Vi ser brætspil fra en ny vinkel – nemlig med tårn-tema. Vi kigger højt og langt efter Wallenstein og El Grande og deres alvorsfulde mænd.

Moderne klassikere

Episode 8 - 21. april 2016

Vi kigger på to moderne klassikere i form af Settlers fra Catan og Ticket to Ride og tager en tur forbi Viking Con og taler med et par Danmarksmestre.

Hemmelige skatte

Episode 7 - 30. marts 2016

Vi har alle vore favoritter inden for brætspilsgenren, men nogle er mindre kendte end andre, og vi fremhæver denne gang tre favoritter, der fortjener noget mere opmærksomhed – hvis man altså kan finde dem.

Fastaval of Love

Episode 6 - 12. marts 2016

Fog og Love er det seneste danskdesignede brætspil der har brilleret på Kickstarter. Vi snakker designeren bag og dyrker Fastaval of Love.