Lyt til Papstinenser

Din podcast om brætspil

I Papstinenser, Papskubbers egen podcast om brætspil og moderne kortspil, kigger vi på alt fra de nyeste diller, til de mest klassiske spil.

Vi har samlet et ekspertpanel, bestående af Morten Greis, Kristian Bach Petersen, Peter Brichs og Bo Jørgensen, som cirka hver anden fredag kommer med en ny episode, hvor der kigges på interessante emner, eller inviteres spændende gæster med i studiet.

Kontakt redaktionen hvis du har ris, ros – eller bare vil vide, hvor mange felter der er på et bræt fra Talisman. Altså, anden udgave, naturligvis.


Papstinenser - Episode 75

Episode 75 - 19. november 2018

Papstinenser runder episode 75! Vi ser frem, tilbage og tager spørgsmål fra lytterne. Derudover er podcasten gået på 10er.dk.

Dårlige Kickstarters

Episode 74 - 5. november 2018

Har du også gået rundt og glædet dig til den næste store Kickstarter for kun at blive skuffet over indholdet eller kampagnen? I studiet vender vi kiksede kickstartere i alle former.

The Mindgame

Episode 73 - 21. oktober 2018

Papstinenser spiller Guldbrikvinderen The Mind og The Game og snakker om, hvorfor tallene fra 1-100 giver SÅ fede og unikke kortspilsoplevelser.

Interview med Henning Ludvigsen og Natascha Röösli

Episode 72 - 5. oktober 2018

Solen bagte ned over baghaven på Amager, da de to brætspils illustratorer Henning Ludvigsen og Natascha Röösli sagde ja til en kop kaffe og et interview

Kickstarters anno 2018

Episode 71 - 21. september 2018

Papstinenser tager en snak om kickstarter, crowdfundede brætspil og playlister til brætspil – og konstaterer, at der skal meget til, førend emnet er udtømt.

Sommerspil

Episode 70 - 8. september 2018

Papstinenser snakker om brætspil i sommerheden. Hvad spiller man på en sommerferie?