Episode 170 - 1. April 2022

HeroQuest på Dansk!


I hælene på en succesfuld amerikansk genudgivelse af det legendariske HeroQuest, kan Papstinenser nu være de første med nyheden om, at den episke dungeoncrawler nu kommer på dansk igen – ligesom i 90erne! Ja, alle retrohungrende nørders drøm går nu i opfyldelse.

Men hvilken udgave er det, Faraos Cigarer udsender og kan det blive for meget af en god ting, når man blander Sværd og/eller Trolddom ind i de magiske komponenter? Er Titan et godt univers til HeroQuest og hvordan vil det påvirke det udenlandske samlermarked? En kort breaking news episode – opfølgning i morgen.

Spil nævnt i denne episode:

Landmandsspillet
HeroQuest
Sværd og Trolddom

Papstinenser - Episode 170 - 1. April 2022

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis og Peter Brichs

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 170 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten