Papskubbers julegaveguide 2014

Johnn Esbensen af Johnn Esbensen d. 23. November 2014

Julen nærmer sig med hastige skridt og igen i år, har Papskubber samlet en liste over gode julegaver til både børn og voksne i alle aldre.

Listen rummer alt lige fra børne- og familiespil over lettere strategispil til deciderede nørdspil. I år har vi også lavet en liste over luksusspil til manden eller kvinden der har alt.

Børnespil

I vores gaveguide til børnespil kan du læse om fem sjove spil, som børnene i familien kan spille med hinanden, uden alt for meget hjælp fra de voksne.

Familiespil

Til listen over gode familiespil, har vi valgt fem gode spil, som hele familien – store som små, kan hygge sig med sammen.

Voksenspil

Gaveguiden til voksen indeholder fire sjove og underholdende brætspil, som passer sig til en hyggeligt aften, når ungerne er sendt i seng.

Nørdespil

Denne gaveguide er til alle os nørder, der godt kan lide lidt tungere spil, end hvad man normalt samler familien om, og hvor man får de bedste oplevelser, hvis man sætter sig ned og grubler over sine træk.

Luksusspil

Vores sidste gaveguide er til manden eller kvinden der har alt og her er fokus på større, flottere, mere prangende, flere figurer, pænere brikker, mere stemning. More is more.

Vi har prøvet at sammensætte listerne, så vi rammer så bredt som muligt. Vi har lagt vægt på, at alle spillene skal kunne købes i de danske butikker. Enkelte af spillene er ikke helt klar i skrivende stund, men burde alle være at finde på hylderne op til jul.