2 - 4 spillere
20+ min
4+ år
 • familiespil
 • Behændighed
 • Animal Upon Animal

  Lasse Petersen af Lasse Petersen d. 28. September 2011

  Animal Upon Animal er et sjovt lille børnespil, som også kan nydes af voksne. I Animal Upon Animal har hver spiller et udvalg af forskellige formede dyrebrikker, som de forsøger at placere på en samlet pyramide af dyr.

  Sådan kommer I i gang

  Krokodillebrikken placeres midt på bordet. Hver spiller tager en af hver af de syv forskellige dyrebrikker (en abebrik, en pingvinbrik, en slangebrik, en pindsvinbrik, en fårebrik, en tukanbrik og en leguanbrik). Den yngste spiller starter.

  Reglerne i Animal Upon Animal

  På din tur slår du med den røde terning:

  • Hvis terningen viser en prik, skal du vælge en af dine dyrebrikker og placere oven på krokodillen (eller oven på en af de andre dyrebrikker oven på krokodillen).
  • Hvis terningen viser to prikker, skal du vælge to af dine dyrebrikker og placere oven på krokodillen (eller oven på en af de andre dyrebrikker oven på krokodillen).
  • Hvis terningen viser en krokodille, skal du placere en af dine dyrebrikker i forlængelse af krokodillen, enten ved snuden eller halen af krokodillen.
  • Hvis terningen viser et spørgsmålstegn, vælger spilleren til venstre for dig en af dine dyrebrikker. Du skal nu forsøge at placere denne brik oven på krokodillen (eller oven på de brikker, som står ovenpå krokodillen).
  • Hvis terningen viser en hånd, vælger du dyrebrik og giver til spilleren til venstre for dig, som nu skal forsøge at placere brikken oven på krokodillen (eller ovenpå de brikker, som står oven på krokodillen).

  Hvis dyrebrikkerne vælter, når du forsøger at placere en af dine dyrebrikker, skal du tage to af de væltede dyrebrikker og tilføje til din bunke med dyrebrikker, hvorefter din tur slutter. De øvrige væltede dyrebrikker placeres tilbage i spilæsken.

  Spilleren, der først kommer af med alle sine brikker, er vinderen.

  Vurdering af Animal Upon Animal

  Lasse Petersen
  Lasse Petersen mener ...

  Animal Upon Animal er et charmerende lille børnespil, som også er sjovt for de voksne, der spiller med. Det er et utroligt simpelt koncept, men de skøre dyrebrikker kræver alligevel en vis fingerfærdighed at placere.

  Derudover kan spillet også være sjovt for et selskab bestående udelukkende af voksne, hvis man også inkluderer øl.


  Kommentarer til Animal Upon Animal