Papskubbers julegaveguide 2015

Johnn Esbensen af Johnn Esbensen d. 10. November 2015

Julen er hjerternes fest. Det siger man godt nok. Men lad os være ærlige. Det handler om pakker. Hårde pakker. Papskubber har derfor samlet en liste over de brætspil, der bør finde vej under juletræet i år.

Leder du efter den perfekte julegave til din mand, dine børnebørn eller din bedste ven? Så er du kommet til rette sted. Papskubber har igen i år samlet en liste over gode brætspil til både børn og voksne i alle aldre.

Gode spil til børn

Hvad er mere hyggeligt end at samle sig om et godt brætspil? I vores gaveguide til børnespil kan du læse om fire sjove spil, som ungerne kan spille med hinanden uden alt for mange input fra de voksne. På listen finde du spil, som kan spilles af børn helt ned til 2-3 års alderen.

Spil til hele familien

I gaveguiden til familiespil, finder du en fem gode brætspil for hele familien. På listen finder du bl.a. spil, hvor I skal snyde, lyve og drille hinanden, finde bambus til den søde panda eller knipse til hinandens cowboys.

Fem hurtige spil

På denne liste finder du fem hurtige spil, der alle kan spilles på under en halv time. Fælles for dem alle er, at de er nemme at gå til og giver lyst til “lige at snuppe et spil til”. Spillene på denne liste kunne også være oplagte bud på årets mandelgave.

Selskabs spil

Det skal være sjovt at spille. På denne liste finder du derfor fem sjove selskabs spil, der alle har det til fælles, at de egner sig godt til større selskaber i festligt lag.

Voksenspil

Vores gaveguide til voksenspil er fuldt med gode spil til de voksne. På listen finder du bl.a. spil, som kan spilles i hyggelig to-somhed, et om de europæiske kongefamilier og et om evolution i dyreriget.

Spil til din nørdven

Denne gaveguide er til alle nørderne, der elsker at bruge timevis på regler, strategi og svære beslutninger. På denne liste finder du bl.a. spil om aliens, zombies og riddere.

Vi har valgt en række spil indenfor hver kategori og har prøvet at ramme et så bredt udvalg som muligt. Vi har lagt vægt på, at alle spillene skal kunne købes i de danske butikker. Enkelte af spillene er ikke helt klar i skrivende stund, men burde alle være det i god tid inden jul.