Hemmelige Santa DK 2021

af Michael Lajlev d. 23. October 2021

Så er det tid til at sprede noget papglæde med julekrydderi. Inspireret af Reddit og Board Game Geek arrangerer vi en pakkeleg – Secret Santa – for alle danske papskubbere!

Hvad handler det om?

Det handler om, at vi sender hinanden en julegave. Lidt ligesom pakkelegen hjemme hos din onkel, hvor alle pakkerne koster maks. en 20‘er … her sender vi bare hinanden et eller flere brætspil med en værdi på mindst 300 kr. Du sender en pakke, og du modtager en pakke.

Magien består i, at du kan skrive lidt om dig selv og så trækker julemandens hjælpere lod mellem, hvem der skal sende pakker til hvem.

Om brætspilspakken består af nye eller brugte spil er ikke så vigtigt, så længe modtageren bliver glad for pakken ♥

Tilmelding senest 15. november og pakken sendes senest 1. december.

Under tilmeldingen kan du finde en detaljeret guide og alt det med småt.


Vi håber på god nisse karma og skulle der opstå problemer så skriv gerne til Michael Lajlev, som leger julemandens hjælper.

Julehilsner
Papsnaks julenisser



Tilmelding ☟


Tilmeldingen til Hemmelige Santa DK 2021 er lukket.




Guide – sådan foregår det

  1. Tilmelding
    Tilmeld dig senest 15. november på formularen ovenfor ☝
  2. Lodtrækning
    Den 16. november kl. 20:00 laver vi lodtrækning. Herefter vil du modtage en e-mail med kontaktoplysninger og lidt info om den papskubber du skal sende en pakke.
  3. Research/stalk din udvalgte papskubber
    I forbindelse med tilmeldingen har alle mulighed for at skrive lidt om sig selv og dele et link til deres BoardGameGeek-profil.
  4. Udvælg et eller flere brætspil
    Brætspillet kan være brugt, nyt, støvet, i indpakning. Det er ikke vigtigt. Det vigtigste er, at du bruger noget energi på at finde et eller flere brætspil som du tænker din udvalgte papskubber vil blive lykkelig over at modtage i en pakke. For at pakken ikke bliver alt for slap har vi valgt en minimum nypris på 300 kr. (eksklusiv porto) for brætspillene. Hvis du nu sidder og tænker: “Hæhæ…jeg gamer pakkelegen og sender matador og ludo afsted sammen med lidt speltkiks” så lad please vær med at tilmelde dig.
  5. Giv pakken juledrys
    Tilføj gerne en lille hilsen, lidt indpakkede (corona-venlige) julegodter og andet som kan sprede julestemning i hele det lille papskubbende juleland.
  6. Send pakken
    den 1. december skal du sende pakken. I forbindelse med tilmeldingen har din udvalgte papskubber indtastet sine kontaktoplysninger, som kun du får adgang til.
  7. Åben og del gaven
    Endelig – et skud juleglæde direkte ned i pap-åren. Hvad er bedre end at åbne et spil og fordybe sig i et nyt sæt regler. Tag et billede af pakkens indhold og del det på facebook i Papsnak gruppen med alle os andre. Så kan din nisse også se, at du har fået gaven.
  8. Enjoy
    Nu er du kommet til det det hele handler om. Spil dine nye (brugte) brætspil med dine nærmeste.

God fornøjelse.