Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Citadels

I Citadels er du en ung adelsmand, der kæmper med andre adelige om at opbygge den største og prægtigste by i riget. Og alle kneb gælder i kampen … Det gælder om hurtigst muligt at opbygge otte bygninger – slotte, templer, forsvarsanlæg …

» Læs om Citadels

Lost Cities

Guld, hæder og ære. Det er, hvad enhver arkæolog drømmer om i kortspillet Lost Cities af Reiner Knizia. Tag familien med på en eventyrlig rejse til de højeste bjergtinder og de dybeste afkroge af havet på evig jagt efter sagnomspundne byer og evig hæder.

» Læs om Lost Cities

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk