Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Tsuro

Sørg for at din drage får den bedste sti at gå på. Det lyder måske som et simpelt spil, men når Tsuro tilsætter 8 spillere og muligheden for at skubbe hinanden ud – eller ligefrem at få jer til at løbe direkte ind i hinanden – giver det en helt anden dynamik. Læs mere her.

» Læs om Tsuro

Space beans

Rummets uendelige bønnemarker ligger klar til at blive høstet i Space beans, og kunsten er selvfølgelig at blive den spiller, der høster flest bønner. Space Beans er et hurtigt filler-spil, der er nemt at lære.

» Læs om Space beans

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk