Zany Penguins

Kortspillet Zany Penguins er uden tvivl inspireret af succesen fra det animerede univers, hvor pingviner med drømme om at overtage verdensherredømmet er ganske populære.
Den popularitet har Bruno Cathala og Matthieu Lanvin gravet ned i og skabt Zany Penguins.

» Læs om Zany Penguins

UpTurn

I en farverig æske med dansende brikker på forsiden, finder man familiespillet UpTurn, der bedst kan beskrives som ”Uno møder Domino”. Brikker med tal på lægges ned, enten så talrækken stiger eller falder. Det gælder om at være den første, der kommer af med sine brikker

» Læs om UpTurn

Merchants & Marauders

Luften i det Caraibiske Hav er tyk af salt og krudtrøg. Besætningen på handelsskibet står anspændt, mens de ser piratskibet nærme sig. Om lidt går det løs i en kamp på liv og død.

» Læs om Merchants & Marauders

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk