Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Bunny Kingdom

Det er den velkendte historie: Man starter med et par kaniner, og inden man får set sig om, er der mange flere … i slotte med tårne prydet med gulerodsspir.

» Læs om Bunny Kingdom

Grabolo

I Grabolo gælder det om hurtigst muligt at snuppe det kort fra bordet, der passer til terningslaget. Det lyder jo simpelt nok, men alle andre ved bordet kæmper om det samme kort, så det gælder om at være hurtig.

» Læs om Grabolo

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk