Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

Letters from Whitechapel

Vi befinder os i den fattige Whitechapel-bydel i Victoria-tidens London. Over fire nætter vil Jack the Ripper begå fem bestialske drab, medmindre politikorpset kan fange ham forinden. En spiller er Jack, resten er detektiverne.

» Læs om Letters from Whitechapel

Kingdom Builder

I Kingdom Builder forsøger spillerne at samle mest guld ved at bebygge forskellige landområder. Hvordan I tjener guld ændrer sig fra spil til spil, så I må ved hvert spil tilpasse måden, som I spiller på.

» Læs om Kingdom Builder

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk