Anno 1800

Anno 1800 er et spil for 2-4 personer, hvor hver spiller opbygger en industri- og handelsnation på hver sin ø og konkurrerer om at få mest... » Læs om Anno 1800

Ego Pictures

Ego Pictures er fornøjeligt og hurtigt selskabsspil, hvor det gælder om at regne ud, hvor modstanderne tænker. Spillerne skiftes til at skulle vælge bestemte billeder, og de øvrige skal så gætte, hvilke billederne man har valgt.

» Læs om Ego Pictures

Tænk dig om

Tænk dig om er en mere avanceret udgave af det klassiske børnespil Fire på stribe. Spillet er gjort tredimensionelt, hvilket gør det langt sværere at overskue, men også mere strategisk.

» Læs om Tænk dig om

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPILAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk