Skip-Bo

I Skip-Bo gælder det om at være den første til at komme af med alle dine kort. Det gøres ved at bygge talrækker fra et til tolv.

» Læs om Skip-Bo

Heck Meck

Heck Meck er et let, Yatzy-lignende spil, der handler om fugle, der jagter orme – og hvor man må stjæle de andre spilleres point! Ormene samles ved at rulle terninger, og spilleren, der har flest orme ved spillets slutning, vinder.

» Læs om Heck Meck

Road Block

I Road Block skal spilleren sørge for, at den stjålne røde bil ikke kan undslippe. Derfor skal de 6 politibiler placeres strategisk korrekt. Road Block er et såkaldt hovedbrudsspil og kan nok bedst beskrives som en blanding mellem puslespil og Tetris.

» Læs om Road Block

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk