Spirit Island: Branch and Claw

Er Spirit Island blevet for nemt og forudsigeligt, så fat mod. Udvidelsen Branch and Claw giver masser af nye udfordringer, når du som naturånd skal forsøge at redde øens oprindelige befolkning fra de onde europæere.

» Læs om Spirit Island: Branch and Claw

Battlelore 2nd edition

To fantasyhære mødes på slagmarken i krigsspillet Battlelore. Hver spiller har sine egne strategiske mål, som kan sikre ham sejren. Og magi til at hjæpe tropperne med at nå målet. Battlelore er hurtigt og strømlinet krigsspil.

» Læs om Battlelore 2nd edition

Mysterium

Et genfærd der ikke kan få fred og en stak detektiver i et stort gammelt hus. Kan I hjælpe med at give genfærdet hvile? I Mysterium spiller alle sammen om at opklare et mord, men genfærdet kan kun give hints ved hjælp af de kort det trækker. Kan I nå det i tide eller er genfærdet fanget for altid?

» Læs om Mysterium

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk