Altered annonceret fra Asmodee og Equinox

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 8. December 2023

August 2024 udkommer et nyt samlekortspil, som rent faktisk har gang i nogen nye spændende tanker. Asmodee og Equinox er gået sammen i et eksklusivt samarbejde for at udsende kortspillet Altered og den er annonceret på Kickstarter allerede til januar.

Bag spillet er kræfterne fra franske Libellud, som tidl. har udgivet Dixit, Mysterium, Dice Forge og Seasons.

Spillet tager udgangspunkt i en blandet historie hvor fantasy og virkelige historiske personer og begivenheder eksisterer og det ser fantisk flot ud. Ved hjælp af kort-effekter, flytter du din helt (en Champion) og en hjælper hen over et landkort med skove, floder, bjerge ect, og få dem bragt sammen. For at bevæge sig skal man kunne vinde små interne dyster og det betyder at du måske har lyst til at bevæge din helt mere end hjælperen. Der er noget reelt nyt i den mekaniske og det bliver fedt at se.

Altered kommer på Kickstarter ultimo Januar og er sat til at være i handlen den 26. August 2024.
Kilde: Asmodee pressemedl. 30. November 2023


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk