Twilight Imperium 4 Danish Open

af Mike Ditlevsen d. 14. January 2024

Hvis man har vovet sig ind i den tungere del af brætspillets verden har man helt sikkert støt på Twilight Imperium og hørt om de 8-10 timers spil der ligger forude for en aften.

Det kan også være man har hørt papstinensers længere interview med Christian T. Petersen manden bag Fantsy Flight Games og Twilight Imperium som var deres første episke brætspil tilbage i 1997 og udgivet op til en fjerde version af det i 2017.
Episoden kan høres/genhøres her.

Nu er det så blevet tid at samle folk fra hele landet, for at se hvem er den rigtige herrer over Megatol Rex, og kåre Danmarks mesteren i Twilight Imperium 2024.

Det er første år, DM i Twilight Imperium løber af stablen, og det er Martin Stachowski Albeck der står bag eventet, som han håber på kan blive et årligt event for dem som tør og kan stå distancen over to dage, hvor de skarpeste spillere clasher sammen.

Martin udtaler selv, at han ser det som at bestige det højeste bjerg, at gå i gang med det vanskeligste spil for til sidst at sejre eller falde. Han håber på mange interesserede i eventet vil møde op og spille med. Det han ser mest frem til er at møde en masse fede folk og forhåbentlig kommer de også til at lærer nye fasetter omkring spillet de vidste på forhånd.

Eventet starter Fredag den 15 Marts kl 15:00 og slutter Søndag 17 Marts kl 20:30.
Fredagen er for dem som gerne lige vil havde lidt spiltid inden selve konkurrence delen starter om lørdagen, og for at dem der kommer længere væk fra, har mulighed for at være med.

Er man interesseret i at deltage så kan man gå ind på Eventbrite, det koster 175kr at være med, men så er der også nogle ret fine præmier på højkant.
Eventbrite

Førstepræmien er et fuldt sæt Custome Acryl Tokens af alle de racer der er med.


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk