Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Wingspan

Kæmp mod dine venner om at få den største og pæneste samling af fugle og æg. I dette meget flotte spil går det ud på at fange fugle, som vil gøre dine næste handlinger bedre.

» Læs om Wingspan

Rallyman

Rallyman er et interessant twist på de klassiske racerspil. Målet i Rallyman er ikke at komme i mål først, men derimod at køre banen med den bedste tid. Vil du presse dit held gennem svinget, eller er du forsigtig for at undgå at køre galt?

» Læs om Rallyman

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk