Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Kingdom Builder

I Kingdom Builder forsøger spillerne at samle mest guld ved at bebygge forskellige landområder. Hvordan I tjener guld ændrer sig fra spil til spil, så I må ved hvert spil tilpasse måden, som I spiller på.

» Læs om Kingdom Builder

King of Tokyo: Power Up!

Tokyo er netop blevet mindre – et nyt monster er dukket op, og vil også have sin bid af kagen. Samtidig er der begyndt at ske mystiske ting ved de velkendte monstre, der hærger Tokyo…de er begyndt at mutere? Velkommen til King of Tokyo: Power up

» Læs om King of Tokyo: Power Up!

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk