Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Sentinels of the Multiverse

Som medlemmer af den kendte superheltegruppe Sentinels of the Multiverse skal I bekæmpe en fæl skurk, der har sine helt egne planer for menneskehedens fremtid. Tag kappen på ryggen og dit udstyrsbælte om livet – verden har brug for dig!

» Læs om Sentinels of the Multiverse

Magic Maze

En troldmand, en kriger, en elver og en dværg går ind i et stormagasin. Det lyder måske som starten på en dårlig joke, men de fire helte har mistet alle deres våben, så eneste udvej er at røve stedet, og de har brug for jeres hjælp.

» Læs om Magic Maze

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk