Cartographers Heroes

Udforsk nye lande og kortlæg de modige heltes sejrer over væmmelige monstre! I Cartographers Heroes skal hver spiller tegne den bedste verden ud... » Læs om Cartographers Heroes

Rattus

Året er 1347. Den sorte død hærger Europa, og på få år bliver kontinentets population halveret. I Rattus forsøger spillerne at beskytte deres population mod pesten – ofte på bekostning af deres naboer.

» Læs om Rattus

Ultimate Werewolf: Ultimate Edition

Landsbyens beboere vækkes af et forfærdeligt skrig. En af indbyggerne er blevet slået ihjel, og alt tyder på at en varulv har været på spil. Men hvem er varulven? Drabet skal hævnes. Lad os håbe, at I vælger den rigtige …

» Læs om Ultimate Werewolf: Ultimate Edition

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk