Den store julegaveguide 2018

Johnn Esbensen af Johnn Esbensen d. 15. November 2018

Nu nærmer vi os den igen – den tid på året, hvor juletræerne bugner med pynt, gaver og alskens godt. Ja, det er snart jul. Derfor har vi, vanen tro, samlet en lille sjat gaveønsker sammen, og samlet dem i vores julegaveguide.

Her er både inspiration til din egen ønskeseddel, men også masser af idéer til lige netop dét spil, du kan give en spilleglad nær dig, når vi rammer den 24. December. Listen er lavet på baggrund af redaktionens egne julegaveønsker, og indeholder kun spil, som vi mener, det burde være til at få fat på i den brede handel.

Mandelgaven: Men, der skal også være en gave til middagen; så vores første liste er vores liste med forslag til mandelgaverne. Der er både den helt klassiske fra Bezzerwizzer, men også nye og spændende ting. Hop over på listen, og bliv inspireret.

Børnespil: De mindste skal også have gaver, og derfor har vi samlet en liste af de absolut bedste børnespil, der er kommet ud i år. Du kan både være cirkusartist og skattejæger, så der er noget for enhver smag.
Se hele listen her.

Selskabs & Quiz-spil: Når hele familien er samlet, eller du bare er sammen med vennerne, er det altid godt med et godt selskabs eller quiz-spil. Og med et af disse under juletræet er der underholdning hele aftenen – også efter, træet er spist.
Se alle de sjove gave-ideer her.

Familiespil: Når familien skal samles omkring brætspil, gælder det om at ramme den rigtige balance, hvor der er plads til både de yngre og de ældre. I vores liste af familiespil kan du både få Mystery Rooms, eller vinderen af den tyske Spiel des Jahres 2018. Det er bare om at vælge!

Voksenspil: I vores liste af spil til de voksne, kan du både spille brætspilsversionen af en romantisk komedie, eller en krimi i bedste CSI-stil. Der er stor bredde i titlerne, men fælles for dem alle er, at de er gode spil at hive frem, når børnene er lagt i seng. Se dem alle her

Nørdspil: Det er her, nørderne føler sig hjemme. Det er de mere tunge spil, som godt må tage en 2-3 timer, eller spil. Hvor hver æske er helt unik, og ikke indeholder det samme som nogle andre af samme titel.
Se om der også er noget for dig på listen.

Tilbage er der kun ét at sige: Glædelig jul; og godt nytår!