Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Cornish Smuggler

I det smukke Kickstarterprojekt Cornish Smuggler konkurrerer spillerne om at blive den rigeste og den mest indflydelsesrige smugler i området.

» Læs om Cornish Smuggler

Carcassonne: Traders and builders

Driftige handelsmænd og ambitiøse bygmester indtager med denne udvidelse brætspilsklassikeren Carcassonne. Udvidelsen forlænger spillet en anelse, men giver dig samtidig mere interessante overvejelser i din tur.

» Læs om Carcassonne: Traders and builders

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk