Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Bunny Boo

Bunny Boo er et simpelt spil for de helt små, der lærer dem begreber som indenfor/udenfor, over, bag med mere. Den lille purk skal forsøge at placere op til fire klodser, så de svarer til billedet på et opgavekort.

» Læs om Bunny Boo

Kroket

Vi kender kroket som gentlemansporten fra haven, der spilles bedst med mobbende tilråb til de andre spilleres manglende evne – til at få kuglen gennem buerne. Så fat din kølle, og kom med … så skal der spilles kroket!

» Læs om Kroket

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk