Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

This War of Mine

Krigen er kommet. Krigen lader ikke til at forsvinde foreløbigt. Fanget i en by bag linjerne, skal du gøre dit bedste for at overleve. Men det er ikke nemt – mad og vand er svære at fremskaffe, og andre mennesker er måske en trussel for dig … Eller er du en trussel for dem?

» Læs om This War of Mine

Trajan

Under kejser Trajans styre kæmper du for at få mest mulig indflydelse i romerriget. Du har et år til at gøre det i, men problemet er, at du har utrolig mange måder at få point på. Så hvad kan bedst betale sig? Både på kort og ikke mindst langt sigt, idet Trajan handler om at kunne langtidsplanlægge.

» Læs om Trajan

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk