Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Super 5

Vær den spiller der hurtigst kommer af med alle sine kort, og sørg for at spille dine kort på det rigtige tidspunkt. Super 5 er det hurtige kortspil, hvor hver spiller har fem chancer for at gøre det rigtige.

» Læs om Super 5

Bang! The Dice Game

Bang! The Dice Game er et klassisk spaghettiwestern skydespil, hvor sheriffen og banditterne gør deres yderste for at udrydde hinanden, samtidig med de forsøger at holde den suspekte renegat fra at gå sejrrigt ud af duellen.

» Læs om Bang! The Dice Game

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk