Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Qin

Qin er et hurtigt, strategisk familiespil, hvor det gælder om at have et godt overblik, når Kinas provinser skal oprettes i et stadigt mere komplekst kapløb om at underlægge sig rigets landsbyer og bebygge landet med pagoder

» Læs om Qin

Level 7 [Escape]

Forsøg at undslippe din skæbne som forsøgsofre for en gal professor i et underjordisk, rædselsfyldt laboratorium i Level 7 [Escape], som er et intenst, historiebaseret gyserspil, i stil med Arkham Horror, men i en helt anden setting.

» Læs om Level 7 [Escape]

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk