Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

The Great Khan Game

Spillet blev i 1988 udsendt sammen med et Dragon Magasine, som en december gave til læserne. Der er tale om et kombineret kort/krigsspil, hvor en række nationer kæmper mod hinanden, og spillerne kæmper om at kontrollere nationerne.

» Læs om The Great Khan Game

Pirate's Cove

Brætspillet sætter dig i rollen som kaptajn på et lille skib i det caribiske hav, hvorfra du skal dyste om blive den mest berygtede pirat om spisebordet. Du må plyndre, kæmpe, nedgrave skatte og undgå at gå planken ud.

» Læs om Pirate's Cove

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk