Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

7 Wonders: Leaders

Enhver stor civilisation skal have en stor leder. 7 Wonders: Leaders er en udvidelse til det klassiske 7 Wonders, der sætter store historiske leder i spidsen for byggeriet af Verdens 7 vidundere. Store ledere, betyder selvfølgelig også store konflikter.

» Læs om 7 Wonders: Leaders

T.I.M.E Stories

I er rekrutter som bliver sendt tilbage i tiden for at ændre historiens forløb. Tag dine venner med på spændende mysterier, hvor I i kamp mod tiden prøver at ændre begivenhedernes gang. Det er op til jer som gruppe at opdage, udforske og opklare de mystiske hændelser og få sat en stopper for dem.

» Læs om T.I.M.E Stories

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk