Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Codenames: Disney Family Edition

Codenames er hoppet ind i Disneys univers i en mere familievenlige udgave. Der er færre kort, der skal gættes, og intet spionkort, der udløser et øjeblikkeligt nederlag, men ellers er alt som det plejer i Disney-versionen.

» Læs om Codenames: Disney Family Edition

Age of Thieves

Det er den sidste nat, at Kejseren er i Hadria, og det giver en unik sidste chance for at stjæle hans store juvel fra paladset. Spillerne skal snige sig ind – og gerne ud – uden at blive opdaget af vagterne og selv være ærbødigt, nervøse for, hvad medspillerne kan finde på.

» Læs om Age of Thieves

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk