Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Rhino Hero

I Rhino Hero kæmper man om to ting: At undgå at få huset til at vælte og at prøve at komme af med sine kort først. Man bygger hver tur en ny... » Læs om Rhino Hero

Rallyman

Rallyman er et interessant twist på de klassiske racerspil. Målet i Rallyman er ikke at komme i mål først, men derimod at køre banen med den bedste tid. Vil du presse dit held gennem svinget, eller er du forsigtig for at undgå at køre galt?

» Læs om Rallyman

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

NYHEDER OM BRÆTSPILAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk