Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Mondo Sapiens

Det er intet mindre end en helt ny verden, der skal koloniseres, når man i familiespillet Mondo Sapiens konkurrerer mod hinanden om at lægge et avanceret puslespil på tid.

» Læs om Mondo Sapiens

Infiltration

I kortspillet infiltration er du og dine kammerater en del af en futuristisk tyvebande, der har til opgave at bryde ind i en topsikret bygning. Når I først er inde er det dog hver mand for sig selv. Vagterne har allerede lugtet blod, så ikke alene skal du stjæle værdifuld data – du skal også slippe ud i live.

» Læs om Infiltration

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk