Battle Line

Fortidens største kampe foregik i formationer, dirigeret på slagmarken af deres ledere i kampen om taktiske fordele. Målet var at bryde igennem... » Læs om Battle Line

Scattergories

I Scattergories skal du finde på ord i en fart. Uret tikker og blyanterne grifler derudaf – eller også gør de ikke, og så er du på den!

» Læs om Scattergories

Unusual Suspects

Kan du gennemskue, hvilken af de 12 mistænkte, der står foran dig, der bruger sin fritid til at læse romaner, eller hvem af dem, der donerer til velgørende formål? Brug dine deduktionsevner og din viden om dine venners fordomme, til at regne ud, hvem der har begået forbrydelsen…

» Læs om Unusual Suspects

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk