Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Bananagrams

Bananagrams byder på krydsord tilsat bananmetaforer. I kapløb med de andre spillere gælder det om hurtigst muligt at få dannet ord ud af de bogstaver, du har trukket. Spillet kan også spilles af en spiller alene.

» Læs om Bananagrams

Runebound: The Island of Dread

En effektiv blanding af brætspil og rollespil. Vælg din helt og kast dig ud i eventyret, hvor de onde endnu en gang forsøger at få skovlen under de gode.

» Læs om Runebound: The Island of Dread

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk