Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Elder Sign

I Elder Sign skal I gennem samarbejde og omhyggeligt udvalgte terningekast forhindre at en af Cthulhu-mytologiens Great Old Ones vågner på ny. Spillet foregår på Arkhams gamle bibliotek, hvor I som efterforskere leder efter spor. Men pas på – I risikerer at miste forstanden eller endda livet.

» Læs om Elder Sign

Klodsmajor

I Klodsmajor gælder det om at være behændig. Spillerne skiftes til at skulle være et brik i tårnet, og placere det øverst på det stadigt mere usikre tårn. Taberen er selvfølgelig den, der får tårnet til at styrte sammen.

» Læs om Klodsmajor

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk