Miaui

I Miaui skal der fanges sydhavnsfisk. Spillerne dyster over 12 runder, hvor det gælder om at regne ud, hvad modspillerne vil spille.

» Læs om Miaui

Master Fox

Master Fox er et spil om snilde og fingerspitzgefühl, når man jagter dyrene i hønsegården med maske for øjnene og skal samle de rigtige dyr for at vinde titlen som den nye Mestertyv. Et morsomt og underholdende spil for børn og for voksne.

» Læs om Master Fox

Coup

Coup er et sjovt lille spil, fyldt med bluff og hurtige beslutninger, der kun tager 10 minutter. Hvis du altså kan holde dig til et spil. Det er nemlig stærkt vanedannende. Bare lige et spil mere …

» Læs om Coup

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk