Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Mutiny!

Det værste Kaptajn Rødskæg ved – udover at løbe tør for rom – er mytteri. Desværre for kaptajnen, er besætningen ombord på Havfruens Hævn i færd med at planlægge et mytteri, og der er intet han kan gøre. Mutiny! er et hurtigt bydespil, hvor hver spiller gerne vil være kaptajn i stedet for kaptajnen.

» Læs om Mutiny!

King of Tokyo: Power Up!

Tokyo er netop blevet mindre – et nyt monster er dukket op, og vil også have sin bid af kagen. Samtidig er der begyndt at ske mystiske ting ved de velkendte monstre, der hærger Tokyo…de er begyndt at mutere? Velkommen til King of Tokyo: Power up

» Læs om King of Tokyo: Power Up!

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk