Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Super Farmer & Grævling

I Super Farmer & Grævlling kæmper spillerne om at blive den bedste landmand. Det gælder om at få dyrene på gården til at avle, samtidig med at man skal beskytte dem mod ræve og ulve.

» Læs om Super Farmer & Grævling

Space Hulk 3. udgave

I Spacehulk kæmper 2 spillere i snævre korridorer, på udtjente stjernekrydsere. Space Marines er fokuseret på at klarer missionen mens horder af insektlignende rumvæsner strømmer imod dem.

» Læs om Space Hulk 3. udgave

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk