Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Star Wars: Rebellion

Den ulige kamp mellem Imperiet og rebellerne kommer til live på spisebordet hvor rebellerne prøver at skaffe opbakning til at styrte emperiet i grus – mens Imperiet sender kæmpe hære og små probe droids ud til fjerne planeter for at finde rebellernes skjulte base.

» Læs om Star Wars: Rebellion

Castle Ravenloft

Castle Ravenloft er et spil fyldt med dunkle dungeons, farlige fjender og fælder under hver en sten. Som eventyrer starter I på første trappetrin til kælderen under borgen. Der går rygter om at borgen fyrste, Hr. Strahd, næsten aldrig viser sig, og når han gør, er det kun om natten.

» Læs om Castle Ravenloft

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk