Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Farm mimiq

I Farm mimiq gælder det om at samle dyr med underlige ansigtsudtryk. Spillet er hurtigt og tilpas simpelt til, at børnene hurtigt fanger reglerne.

» Læs om Farm mimiq

Kingdom of Solomon

Kong Salomon har igangsat et storstilet byggeprogram. Tiden er Israel på gammeltestamentelig tid, og som spiller er du en af Salomons bygherrer, med ansvar for at bygge veje og bygninger. Og selvfølgelig templet, det allerhelligste.

» Læs om Kingdom of Solomon

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk