Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

Codenames

Er du mega god til at holde det kølige overblik? Og kan du sætte dig ind i dine venners tankegang? Så er Codenames måske noget for dig. Spillet, der af mange anses for at være et knaldhamrende godt selskabsspil, er netop blevet oversat til dansk, og nu har Papskubber testet det.

» Læs om Codenames

Memoir '44: Terrain Pack

Terrain Pack giver masser af nye variation til Anden Verdenskrigsspillet Memoir ’44. Minefelter, ørkenbrikker og kæmpe kanoner er blot nogen af nyskabelserne.

» Læs om Memoir '44: Terrain Pack

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk