Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Spirit Island

Europæiske kolonisatiorer har fundet en lille ø, og truer nu med at udslette den oprindelige befolkning. Heldigvis for sidstnævnte bebos øen også af naturånder (spillerne), der ligeledes er truet af de nyankomne. Nu gælder det om at udrydde eller bortjage europæerne.

» Læs om Spirit Island

Escape: The Curse of the Temple

Escape: Er en samarbejds-terninge-fest, der overståes på 10 minutter. Det handler om at komme ud af et Indiana Jones tempel ved at udforske templet og aktivere rum, så templets forbandelse kan overkommes. Advarsel, folk der lider af stress skal gå udenom.

» Læs om Escape: The Curse of the Temple

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk