Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Tokaido

Snør vandrestøvlerne, og find selfie-stangen og den store pakke med vabelplaster frem, for turen går fra Kyoto til Edo, og der er 53 stop undervejs på den 500 kilometer lange vandretur.

» Læs om Tokaido

Terra Mystica

Kampen om Terra Mysticas lande er begyndt. Krigen udkæmpes ikke med hære, men ved at forvandle landskaber og bebygge dem med beboelser, handelsposter, templer, helligdomme og fæstninger. Hvem kan mestre Terra Mystica?

» Læs om Terra Mystica

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk