Brikks

Brikks kan bedst beskrives som en brætspilsversion af et Tetris-spil, hvor man skal forsøge at placere de faldende brikker (eller quadrominos), så man får flest mulige point.

» Læs om Brikks

Castle Ravenloft

Castle Ravenloft er et spil fyldt med dunkle dungeons, farlige fjender og fælder under hver en sten. Som eventyrer starter I på første trappetrin til kælderen under borgen. Der går rygter om at borgen fyrste, Hr. Strahd, næsten aldrig viser sig, og når han gør, er det kun om natten.

» Læs om Castle Ravenloft

Tudefjæs

Med Tudefjæs kan du spille brætspil, mens Champions League kører på skærmen, og vel at mærke følge med i begge dele. Spillet handler nemlig om, at være bedst til at forudse, hvad der sker i kampen.

» Læs om Tudefjæs

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk