Spirit Island: Branch and Claw

Er Spirit Island blevet for nemt og forudsigeligt, så fat mod. Udvidelsen Branch and Claw giver masser af nye udfordringer, når du som naturånd skal forsøge at redde øens oprindelige befolkning fra de onde europæere.

» Læs om Spirit Island: Branch and Claw

Mall of Horror

Zombierne har nået til indkøbscentret i Mall of Horror, som følger små grupper af overlevendes intense kampe og intriger, mens de venter på helikopteren men der er ikke plads til alle. Hvem bliver ladt tilbage?

» Læs om Mall of Horror

T.I.M.E Stories

I er rekrutter som bliver sendt tilbage i tiden for at ændre historiens forløb. Tag dine venner med på spændende mysterier, hvor I i kamp mod tiden prøver at ændre begivenhedernes gang. Det er op til jer som gruppe at opdage, udforske og opklare de mystiske hændelser og få sat en stopper for dem.

» Læs om T.I.M.E Stories

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk