Battle Line

Fortidens største kampe foregik i formationer, dirigeret på slagmarken af deres ledere i kampen om taktiske fordele. Målet var at bryde igennem... » Læs om Battle Line

Carcassonne

Carcassonne er verdens mest populære spil (ihvertfald i Tyskland). Spillerne placerer kort-brikker på bordet, hvorved der dannes et landkort. På dette kort optjenere spillerne point ved at placere deres følgesvende som bønder, munke, riddere eller landevejsrøvere

» Læs om Carcassonne

Small World: Royal Bonus

Ildkugler, uovervindelige – så længe de er i skov – shrubmen og gigantiske sumpelskende behemoths er nogle af de racer og specielle evner, som Small World udvidelsen Royal Bonus introducerer.

» Læs om Small World: Royal Bonus

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk