Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Splatter Shoot

Skyd dine vennem over en øl, eller mens I får kaffe og kage. Splatter Shoot er et let lille hurtigt ‘capture the flag’-spil lige til at tage frem og spille i alle omgivelser. Hvor I befinder jer, vil definere den bane I spiller på.

» Læs om Splatter Shoot

Android: Netrunner

Er du til hacking og cyberpunk, så vil temaet i Android: Netrunner fange dig med det samme. Spillet er et asymmetrisk kort-spil for to spillere, hvor den ene part spiller hacker og den anden en magfuld mega-koncern, der søger at avancere sine skumle agendaer, inden hackeren stjæler dem.

» Læs om Android: Netrunner

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk