Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Ca$h'n Guns 2nd edition

Er du vild med idéen om at tage røven på dine venner? Og kan du godt lide at vifte med pistoler? Så læs lige med her. For det er netop det, som spillet Ca$h’n Guns handler om.

» Læs om Ca$h'n Guns 2nd edition

Suburbia

I Suburbia er det dig, der skal være byplanlægger, se om du kan få den mest populære by, alt imens du skal holde din økonomi stabil nok til at kunne fortsætte med at udbygge.

» Læs om Suburbia

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk