Zany Penguins

Kortspillet Zany Penguins er uden tvivl inspireret af succesen fra det animerede univers, hvor pingviner med drømme om at overtage verdensherredømmet er ganske populære.
Den popularitet har Bruno Cathala og Matthieu Lanvin gravet ned i og skabt Zany Penguins.

» Læs om Zany Penguins

Yinsh

I Yinsh forsøger du at få fem på stribe tre gange i træk, men hver gang det lykkes dig at få fem på stribe fjerner du en af dine brikker fra spillet. Så jo tættere du er på at vinde jo sværere bliver det at få fem på stribe.

» Læs om Yinsh

New York 1901

I New York 1901 er spillerne entreprenører i starten af det moderne New York City. Det gælder om at sætte sig på byggegrunde og opføre skyskrabere og på den måde samle så mange point, som muligt – og det er sjovt for hele familien.

» Læs om New York 1901

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk