Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

Flash Point: Fire Rescue

I Flash Point: Fire Rescue påtager spillerne sig rollerne som brandfolk. Der er gået ild i et hus, hvori der er et antal personer, der skal reddes ud, inden huset styrter sammen. Spillerne er nødt til at koordinere deres indsats, idet branden hele tiden udvikler sig, og huset kommer tættere og tættere på, at styrte samnmen.

» Læs om Flash Point: Fire Rescue

Duckomenta Art

I Duckomenta Art gælder det om at stable den bedste kunstudstilling på benene. Du samler kunst fra Antikken og frem til i dag, og dyster i fire runder om at skrabe flest point sammen.

» Læs om Duckomenta Art

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk