Skip-Bo

I Skip-Bo gælder det om at være den første til at komme af med alle dine kort. Det gøres ved at bygge talrækker fra et til tolv.

» Læs om Skip-Bo

Munchkin Booty

Dræb monstret, stjæl skatten og gå planken ud. I Munchkin Booty er det klassiske spil stukket til søs, hvor piraterne hærger. Målet er fortsat det samme: Bliv den første, der når level 10. Men pas på, du sejler i hajfyldte farvande.

» Læs om Munchkin Booty

KLASK

Hvad får man, når man blander bordfodbold med pladsmangel og magneter? Et godt bud ville være det danske spil Klask, der med sin træramme ender tættere på et bordspil end et brætspil.

» Læs om KLASK

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk