Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Trains

I Trains indtager du og dine venner rollerne som ejere af private jernbaneselskaber i Japan og kæmper for at blive større og bedre end konkurrenterne. Trains er et såkaldt “deck-building” spil, men har i modsætning til mange andre spil i denne genre en spilleplade, hvilket giver spillet en ekstra dimension.

» Læs om Trains

Bezzerwizzer+

Bezzerwizzer+ en ny og spændende udgave af det klassiske Bezzerwizzer. Dette spil adskiller sig væsentligt fra den ‘gamle’ version ved at indeholde bl.a. en xylofon men også kort med billeder og figurer, der skal genkendes og huskes.

» Læs om Bezzerwizzer+

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk