Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Cottage Garden

Duellen mellem gartnerne er begyndt i Cottage Garden det strategiske men hyggelige spil om blomsterbede, der på tetris-maner skal anbringes i haven.

» Læs om Cottage Garden

Palmyra

I Palmyra gælder det om at inddrive så meget skat som muligt, så kejseren i Rom udnævner dig til ny guvernør. I bedste Carcassonne stil udvider du brættet ved at tilføje nye brikker, som du trækker.

» Læs om Palmyra

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk