Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

Thunderstone

En gruppe af gæve eventyrere kæmper sig gennem horder af monstre, i en evig kamp for at få fingrene i den magiske thunderstone, der er bundet sammen med hele verdens skæbne. Thunderstone er et klassisk deck building spil, med et fantasy tema.

» Læs om Thunderstone

Dominion: Adventures

Pak rygsækken og tag med på eventyr i den nye udvidelse til det evigt populære deckbuilding extravaganza Dominion. Der introduceres en række nye mekanikker, 30 nye kort og en bunke tokens.

» Læs om Dominion: Adventures

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler



Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk