Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Gloom

Sørg for at dine venner bliver så lykkelige som muligt, mens du selv rammes af den ene ulykke efter den anden, inden din familie dør, så vinder du spillet Gloom. Det lyder meget dystert, og det er det bestemt også. Det gør det heldigvis ikke mindre underholdende.

» Læs om Gloom

Legendary: A Marvel Deck Building Game

Opbyg hver jeres slagkraftige hold af superhelte, og hjælp hinanden med at forpurre skurkens plan. Legendary formår med et mix af samarbejde og konkurrence at skabe en intens stemning, og med over 500 kort føles hvert spil nyt.

» Læs om Legendary: A Marvel Deck Building Game

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorier



Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk