Miaui

I Miaui skal der fanges sydhavnsfisk. Spillerne dyster over 12 runder, hvor det gælder om at regne ud, hvad modspillerne vil spille.

» Læs om Miaui

Professor Crocodile’s Safari School

Har pingviner pels? Kan elefanter flyve? I safariskolen skal du give dyrene de rigtige egenskaber hurtigere end mor og far. Billederne er enkle og ikonerne lette at forstå. Her er et spil, som selv de allermindste kan være med til.

» Læs om Professor Crocodile’s Safari School

Small World: Tales and Legends

Udvidelse til Small World som hver runde kaster den lille verden ud i en ny udfordring. Sult, oversvømmelse og landgang fra vilde vikinger er blot nogle af de opgaver, I må klare sammen … eller hver mand for sig.

» Læs om Small World: Tales and Legends

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk