Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Mutiny!

Det værste Kaptajn Rødskæg ved – udover at løbe tør for rom – er mytteri. Desværre for kaptajnen, er besætningen ombord på Havfruens Hævn i færd med at planlægge et mytteri, og der er intet han kan gøre. Mutiny! er et hurtigt bydespil, hvor hver spiller gerne vil være kaptajn i stedet for kaptajnen.

» Læs om Mutiny!

New York 1901

I New York 1901 er spillerne entreprenører i starten af det moderne New York City. Det gælder om at sætte sig på byggegrunde og opføre skyskrabere og på den måde samle så mange point, som muligt – og det er sjovt for hele familien.

» Læs om New York 1901

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk