Skip-Bo

I Skip-Bo gælder det om at være den første til at komme af med alle dine kort. Det gøres ved at bygge talrækker fra et til tolv.

» Læs om Skip-Bo

Crazy Doodles

I tegnespillet Crazy Doodles gælder det om at forklare ord ved hjælp af tegninger. Udfordringen er, at du ikke selv kan se det, du tegner, idet tegneblokken er placeret på panden på dig.

» Læs om Crazy Doodles

Lords of Waterdeep: Scoundrels of Skullport

Magtkampene mellem Waterdeeps skumle lorder fortsætter med intriger og magtmisbrug. I labyrinterne under byen venter krævende eventyr, mens havnen Skullport inficeres af korruption og magtmisbrug.

» Læs om Lords of Waterdeep: Scoundrels of Skullport

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk