Star Wars: The Deckbuilding Game

Kampen mellem Imperiet og Rebellerne er ikke slut. Den klassiske kamp fortsætter i dette Star Realms-inspicerede Star Wars-spil. Star Wars: The... » Læs om Star Wars: The Deckbuilding Game

Penguins on Ice

I Penguins on Ice skal spilleren placere de fem pingviner på spillepladen, som vist i opgavehæftet. Det lyder jo nemt – men det viser sig hurtigt nemmere sagt en gjort.
Pingvinerne kan nemlig kun stå på én måde

» Læs om Penguins on Ice

1000 km

”Flat 50! Over crest, sharp right! Short left 4+! Rocks on the inside!” Din co-driver skriger instruktionerne i dit headset, mens alt omkring dig suser forbi i en sløret dis af støv, grantræer og hujende tilskuere. Du kører rally, og du har travlt…

» Læs om 1000 km

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk