Spirit Island: Branch and Claw

Er Spirit Island blevet for nemt og forudsigeligt, så fat mod. Udvidelsen Branch and Claw giver masser af nye udfordringer, når du som naturånd skal forsøge at redde øens oprindelige befolkning fra de onde europæere.

» Læs om Spirit Island: Branch and Claw

Glass Road

Langs “glasvejen” i Bayern ligger talrige værksteder og grusgrave fra dengang, der her var en livlig industri af glashåndværkere. Med hver jeres værksted skal I gøre dem kunsten efter og opbygge en succesfuld produktion af glas med hjælp fra en skare specialister.

» Læs om Glass Road

Shards of Infinity

Shards of Infinity er beskedent af udseende og kommer i en lille æske, men lad dig ikke narre; det er fantastisk. Du og dine modspillere har fået fingrene i en splint af the Infinity Engine, men du er ikke magtfuld nok at at beherske den – endnu. Sidste mand i live vinder!

» Læs om Shards of Infinity

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk