Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Meeple Circus: The Wild Animal & Aerial Show

Løver og linedansere hører til et rigtigt circus. Og det er nogle af de nye ting, du netop får i denne udvidelse til Meeple Circus.

» Læs om Meeple Circus: The Wild Animal & Aerial Show

Penguins on Ice

I Penguins on Ice skal spilleren placere de fem pingviner på spillepladen, som vist i opgavehæftet. Det lyder jo nemt – men det viser sig hurtigt nemmere sagt en gjort.
Pingvinerne kan nemlig kun stå på én måde

» Læs om Penguins on Ice

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk