Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Portobello Market

På Londons berømte marked udkæmpes der en daglig kamp om de bedste standpladser. Brug din indlydelse på den lokale ordensmagt og få placeret kunderne på de bedste torve for at maksimere værdien af dine stande.

» Læs om Portobello Market

Plingo

I selskabsspillet Plingo gælder det både om at være bedst til gætte og give stikord, samt ikke mindst forudse hvad de øvrige deltager vælger af stikord.

» Læs om Plingo

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk