Cartographers Heroes

Udforsk nye lande og kortlæg de modige heltes sejrer over væmmelige monstre! I Cartographers Heroes skal hver spiller tegne den bedste verden ud... » Læs om Cartographers Heroes

Lost Cities

Guld, hæder og ære. Det er, hvad enhver arkæolog drømmer om i kortspillet Lost Cities af Reiner Knizia. Tag familien med på en eventyrlig rejse til de højeste bjergtinder og de dybeste afkroge af havet på evig jagt efter sagnomspundne byer og evig hæder.

» Læs om Lost Cities

Arkham Horror: The Card Game

H.P. Lovecrafts elskede historier er blevet besøgt utallige gange på alle medieplatforme, ikke mindst som brætspil. Denne gang er det Fantasy Flight der fortolker universet. Er du klar til at redde verden fra De Gamle Guder?

» Læs om Arkham Horror: The Card Game

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk