Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

Pirates!

Skatten er gravet ned og venter blot på, at piraterne tyder kortet og graver den op igen. I Pirates! konkurrerer du med de andre spillere om at finde flest guldskatte på den lille ø. I skiftes til at bygge øen op og skal få landskabet til at matche jeres skattekort.

» Læs om Pirates!

Ganz schön clever

I Ganz schön clever går det ud på at udnytte terningerne bedst muligt til din fordel. Ud over at bruge ens egne terninger kan man også bruge de... » Læs om Ganz schön clever

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk