Spirit Island: Branch and Claw

Er Spirit Island blevet for nemt og forudsigeligt, så fat mod. Udvidelsen Branch and Claw giver masser af nye udfordringer, når du som naturånd skal forsøge at redde øens oprindelige befolkning fra de onde europæere.

» Læs om Spirit Island: Branch and Claw

Kroket

Vi kender kroket som gentlemansporten fra haven, der spilles bedst med mobbende tilråb til de andre spilleres manglende evne – til at få kuglen gennem buerne. Så fat din kølle, og kom med … så skal der spilles kroket!

» Læs om Kroket

Chinatown

Køb og sælg bedre end dine venner. Her kan alt købes og sælges, så længe du laver en bedre handel end dine venner, er alt godt. Tag dine venner under armen og få afgjort, hvem der er den bedste købmand.

» Læs om Chinatown

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk