Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Deadwood

Tag din cowboyhat på, og fat dine seksløbere…eller i hvert fald dine sekssidede terninger. Deadwood er et hurtigt, sjovt, og ikke mindst kaotisk worker placement spil, der er inspireret af det kendte rollespilsunivers, Deadlands – men som alligevel er sin helt egen størrelse.

» Læs om Deadwood

Cthulhu Wars

De store gamle guder er blevet vækket, og kampen om herredømmet er begyndt. Som spiller i dette asymmetriske strategispil, fører man sin gud, sine monstre og kultister mod den totale undergang. Den spiller, som har aktiveret alle sine 6 Spell Books og har flest Doom Points, når spillet er slut, kan hyldes som vinder.

» Læs om Cthulhu Wars

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk