Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Spectaculum

Når cirkus rejser gennem by og land, har de gode shows og dårlige shows – og alle shows har en betydning for sponsorene i landet. Spectaculum er et familiespil om at investere på de rigtige tidspunkter, og om at inkassere på et endnu bedre tidspunkt.

» Læs om Spectaculum

Blitz

Et kort vendes og panikken bredes sig med det samme. Kortet viser et blåt spøgelse med en grå flaske. Pludselig springer flere hænder frem og griber om de små figure på bordet. Hvem valgte rigtigt? Kampen er i gang.

» Læs om Blitz

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk