Cartographers Heroes

Udforsk nye lande og kortlæg de modige heltes sejrer over væmmelige monstre! I Cartographers Heroes skal hver spiller tegne den bedste verden ud... » Læs om Cartographers Heroes

Sooner or later

Hvornår fandt en bestemt begivenhed sted? I årstalquizzen Sooner or later gælder det om at gætte årstal, eller rettere, at vurdere, om en modspillers svar er før eller efter det korrekte årstal.

» Læs om Sooner or later

Memoir '44: The Battles of Khalkhin-Gol

I The Battles of Khalkhin-Gol får du mulighed for at gennemspille adskillige sammenhængende slag mellem USSR og Japan i 1939 i en grænsestrid ved floden Halla. Det er en blanding af standard-scenarier og Breakthrough-scenarier. Udvidelsen rummer også to Overlord-scenarier, der dog ikke er en del af kampagnen.

» Læs om Memoir '44: The Battles of Khalkhin-Gol

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk