Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Istanbul

I Istanbuls travle basar er der utallige muligheder for at indgå gode handler og få fat i de eftertragtede juveler. Sammen med dit hold af assistenter vandrer du gennem boderne i forsøget på at blive den første, der indsamler fem rubiner.

» Læs om Istanbul

Dam

Dam kan på overfladen virke meget simpelt, men det ældgamle spil rummer stor dybde og kræver akkurat som skak evnen til at at tænke flere træk frem.

» Læs om Dam

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk