Gaia Project

Rummet skal erobres. Simpelt og ligetil, bortset fra, at der er adskillige fremmede racer, der har fået ideen samtidig og nu forsøger at føre den ud i verden. I Gaia Project styrer hver spiller en race, som de skal få til at

» Læs om Gaia Project

Small World: Be Not Afraid

Flere racer og flere specielle evner. Be Not Afraid er den største miniudvidelse til Small World, hvor forskellige racer kæmper om at blive den dominerende.

» Læs om Small World: Be Not Afraid

Letter of Marque

Letter of Marque er et lille, hurtigt bluffespil om en flok pirater, der – for at få plads til flere skatte, øjensynligt – kun har kanoner på to af deres skibe, og derfor er ekstra udsatte for angreb. Så på med klapøjet, fat sablen i den hånd, der ikke er en klo, og så er det af sted!

» Læs om Letter of Marque

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk