Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

Mølle

Mølle har været spillet i flere tusinde år. Spillerne kæmper om at få placeret deres brikker, så tre brikker ligger på stribe. Det giver lov til at fjerne en af modstanderens brikker. Når man kun har to brikker tilbage, har man tabt.

» Læs om Mølle

Hansa Teutonica

Hansa Teutonica ser umiddelbart ikke særligt farverigt ud. Men bag den kedelige illustration på æsken gemmer sig et glimrende konfrontativt strategibrætspil.

» Læs om Hansa Teutonica

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk