Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Cthulhu Realms

Hverv kultister og hidkald monstre til at drive modstanderen til vanvid i det Ctulhu Mythos-inspirerede lille kortspil Cthulhu Realms.

» Læs om Cthulhu Realms

Risk: Godstorm

I Risk Godstorm bliver Europas skæbne afgjort. Hvilken civilisation skal være den dominerende. Spillet er baseret på de almindelige Risk-regler, men med den finte at guderne kan træde ind i de dødeliges verden og hjælpe deres tilbedere. Kampen udspiller sig på jorden og i dødsverdenen.

» Læs om Risk: Godstorm

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Videoer om brætspil

Et hurtigt kig på Memoir ’44


Så enkelt er Pandemic

Se alle vores videoer her

Table Top Simulator - Gloomhaven

I disse Corona-tider hvor vi kigger på alternativer til at skubbe pap med vennerne, kigger vi ofte mod den digitale verden, for alternativer til hvordan vi kan klare os. Der findes heldigvis en del forskellige muligheder.Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk