Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Clank!

Tag dit tyvegrej over skulderen, og bevæg dig mod dragens slot. Clank! er en deck builder, hvor du bevæger dig gennem en Dungeon under slottet for... » Læs om Clank!

Codenames Pictures

Er du mester i at sætte dig ind i dine venners tankegang, så du altid kan forstå deres sjove påfund? Codenames Pictures kunne godt være spillet for dig. En sprogneutral udgave af det meget kendte Codenames, som er godt selskabsspil, er landet på hylderne.

» Læs om Codenames Pictures

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk