Spirit Island: Branch and Claw

Er Spirit Island blevet for nemt og forudsigeligt, så fat mod. Udvidelsen Branch and Claw giver masser af nye udfordringer, når du som naturånd skal forsøge at redde øens oprindelige befolkning fra de onde europæere.

» Læs om Spirit Island: Branch and Claw

Eaten By Zombies: In Cahoots

I en alternativ virkelighed hvor de levende døde begyndte at gå omkring på gaderne i 1950’erne, er Dean og Nancy to overlevende. Vil de samarbejde, eller vil de skubbe den anden i døden? Eaten By Zombies: In Cahoots er både et to-personers kortspil, og en udvidelse til Eaten by Zombies.

» Læs om Eaten By Zombies: In Cahoots

Patchwork

Patchwork kan hurtigt beskrives som en tetris med nål og tråd – lad os kigge på det. Et hurtigt og let to-spiller spil som leverer et kludetæppe af spilhygge og knapper i lange baner.

» Læs om Patchwork

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk