Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Star Wars: Destiny

Terningerne bliver kastet i et spil om dominansen i en galakse langt, langt væk. Star Wars: Destiny er Fantasy Flights nyeste skud i en lang... » Læs om Star Wars: Destiny

Augustus

Efter Julius Cæsars død er Rom i oprør, og magten er der, for den der er villig til at tage den. Du ønsker titlen som konsul, og det er op til dig at sørge for at få den. I denne romer-tematiserede udgave af Bingo, skal du både bruge held og strategi for at vinde sejren.

» Læs om Augustus

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk