Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Pirates!

Skatten er gravet ned og venter blot på, at piraterne tyder kortet og graver den op igen. I Pirates! konkurrerer du med de andre spillere om at finde flest guldskatte på den lille ø. I skiftes til at bygge øen op og skal få landskabet til at matche jeres skattekort.

» Læs om Pirates!

Photosynthesis

I Photosynthesis antager hver spiller rollen som en træsort. I dette taktiske eurogame gælder det om at vokse og fælde træer. Kun de største... » Læs om Photosynthesis

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk