Cartographers Heroes

Udforsk nye lande og kortlæg de modige heltes sejrer over væmmelige monstre! I Cartographers Heroes skal hver spiller tegne den bedste verden ud... » Læs om Cartographers Heroes

Zombie Plague

Så har vi balladen! Zombierne er på vej ind i dit hus for at æde dig, smadre dit designerkøkken og savle på dit gulvtæppe. I Zombie Plague skal du barrikadere døre og vinduer og gennemsøge hele huset for at overleve…

» Læs om Zombie Plague

Memoir '44: Terrain Pack

Terrain Pack giver masser af nye variation til Anden Verdenskrigsspillet Memoir ’44. Minefelter, ørkenbrikker og kæmpe kanoner er blot nogen af nyskabelserne.

» Læs om Memoir '44: Terrain Pack

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk