Miaui

I Miaui skal der fanges sydhavnsfisk. Spillerne dyster over 12 runder, hvor det gælder om at regne ud, hvad modspillerne vil spille.

» Læs om Miaui

Summoner Wars: Faction Decks

Summoner Wars er et fantastisk brætspil for to personer. Gennem en serie af mindre udgivelser, kaldet ‘faction decks’, findes der nu 16 forskellige hære at vælge imellem. Her finder du en kort beskrivelse af de forskellige faction decks.

» Læs om Summoner Wars: Faction Decks

Municipium

I Municipium er du lederen af fornem romersk familie, der bor i en stor provinsby. Hver dag handler om, at øge familiens indflydelse i byen. Så du har travlt med at sende familiemedlemmer rundt til byens institutioner, så de kan vinde indflydelse hos byens øvrige borgere.

» Læs om Municipium

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk