Copenhagen

Byg huse langs kajen i Nyhavn. Hvem kan lave det pæneste hus på bedste tetrismaner? Et enkelt og let spil at komme i gang med.

» Læs om Copenhagen

Runebound: The Frozen Wastes

Fantasy-universet i Runebound invaderes i The Frozen Wastes af højteknologiske rumfarer. Og ikke mindst af dødbringende kulde. Din helt skal nemlig ikke alene bekæmpe glubske monstre, men også overleve ekstreme kuldegrader.

» Læs om Runebound: The Frozen Wastes

Risk: Star Wars: Clone Wars Edition

Er du en af de gode fyre, eller støtter du Darth Sidious. I Risk Star Wars – Clone Wars Edition leder du hærenheder, der i seks stjernesystemer afgør Republikkens skæbne.

» Læs om Risk: Star Wars: Clone Wars Edition

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk