Zany Penguins

Kortspillet Zany Penguins er uden tvivl inspireret af succesen fra det animerede univers, hvor pingviner med drømme om at overtage verdensherredømmet er ganske populære.
Den popularitet har Bruno Cathala og Matthieu Lanvin gravet ned i og skabt Zany Penguins.

» Læs om Zany Penguins

Arimaa

Arimaa er ikke Skak, selvom det deler flere fællesnævnere med det klassiske brætspil. Arimaa er mere og andet end Skak. Arimaa er Skak for folk, der er trætte af Skak.

» Læs om Arimaa

Hollywood

Hollywood er et hyggeligt familiespil, hvor der dystes om at få sammensat det bedste team til at lave blockbusters. Der spilles over tre runder, og den, der har flest penge til slut, vinder.

» Læs om Hollywood

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk