Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Once Upon a Time 2nd edition

Alle elsker et godt eventyr, og I Once Upon a Time er det netop eventyr, man skal fortælle. Spillerne hugger fortællerrollen fra hinanden, og forsøger at tilpasse eventyret, så det passer med lige netop det afslutningskort, de sidder med.

» Læs om Once Upon a Time 2nd edition

Spyfall

Spyfall er et let tilgængeligt og intenst “hvem er spionen?”-spil, der spilles på blot 10 minutter.

» Læs om Spyfall

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk