Nemesis

Nemesis er en vild fortælling der hver gang konfigurerer sig selv om, så du aldrig ved om du er omgivet af venner eller fjender. Næsten uanset hvordan kortene blandes giver det en sveddryppende historie, som er tyv-stjålet fra Alien-universet

» Læs om Nemesis

Leo skal til frisør

Leos hår vokser vildt, og derfor er det nødvendigt, at vi hjælper ham gennem junglen og ned til Bobos Frisørsalon. Problemet er, at vi skal kunne finde gennem junglen og ultimativt nå ned til salonen, inden den lukker

» Læs om Leo skal til frisør

Ortus

Din familie har delt magten i jeres land i årevis. Nu har du endelig fået nok styrke til at tage kampen op mod den klan, der har magten over den anden halvdel af landet. I mødes i arenaen – kun én klan kan vinde.

» Læs om Ortus

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk