Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

River Dragons

River Dragons er et hyggeligt spil for op til seks spillere. Formålet med spillet et at nå fra sin ø på tværs af søen til øen på den anden... » Læs om River Dragons

BattleLore 2nd edition: Terrors of the Mists

Problemet med døde er, at de ikke altid bliver i deres grave. En hær af udøde har rejst sig under Waiqar the Undying og bringer nu bogstaveligt talt død til Terrinoths slagmarker. Banshees, skeletter og necromancers er nogle af de nye tropper, som du nu kan styre i BattleLore.

» Læs om BattleLore 2nd edition: Terrors of the Mists

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk