Brikks

Brikks kan bedst beskrives som en brætspilsversion af et Tetris-spil, hvor man skal forsøge at placere de faldende brikker (eller quadrominos), så man får flest mulige point.

» Læs om Brikks

Dungeon Fighter

En tyv, en barbar og en troldmand gik ned i en mørk hule, hvor de kastede terninger efter en målskive, for at angribe monstre. Det lyder som starten på en vandet vittighed, men er i virkeligheden oplægget til det humoristiske spil, Dungeon Fighter.

» Læs om Dungeon Fighter

Small World: Be Not Afraid

Flere racer og flere specielle evner. Be Not Afraid er den største miniudvidelse til Small World, hvor forskellige racer kæmper om at blive den dominerende.

» Læs om Small World: Be Not Afraid

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Brætspil inddelt i kategorierAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk