Konkurrence: International TableTop Day 2016

Bo Jørgensen af Bo Jørgensen d. 22. April 2016

30. april 2016 er udnævnt til International Brætspils Dag 2016 med arrangementer over hele kloden for at fremme og forbedre kendskabet til moderne bræt- og kortspil.

Dagen byder på alt fra rekordforsøg til store arrangementer fra butikker overalt i USA til så brætspils foreninger i Sydney der slår dørene op og byder på saftevand og regelhjælp. Papskubber vil gerne skubbe på for at få flere til at få øjenene op for gode brætspil

Læs også: International Tabletop Day 2016 finder sted 30. april

Fortæl os hvad du skal spille og vind pap til spilhylden

Smut over på facebook og fortæl os hvilke spil I vil spille i anledning af den internationale fokus-dag, så trækker vi lod og sender en spilpakke til 3 heldige vindere.

  1. Codenames
  2. SET
  3. Dobble og 2 stk. Bezzerwizzer Bricks

+ Plus lidt sampels

Papskubber leverer inspirationen

Hvis I ikke er helt sikre på hvilke spil I skal spille kan I altid kigge på papskubbers lister over spil.

For eksempel spil til 2 personer, Gode spil til 4 personer, eller til 5 personer

Konkurrencen løber til og med den 30. april

Du når altså ikke at få spillene til den internationale spildag, for du kan nå at være med hele den 30. april. Vinderne bliver offentliggjort (med enkelt fornavn) på Facebook og direkte kontaktet. Præmierne bliver sendt direkte når vi har hørt fra vinderne.

Tak til Enigma

Præmien til konkurrencen er leveret af Distributøren Bergsala Enigma, uden dem ville butikkerne kun sælge Skak og Mikado, så tænkt kærligt på dem næste gang du køber dine spil.

Find links til mere og læs om hvad ITTD handler om her:
International TableTop Day 2016