International Tabletop Day 2016 finder sted 30. april

Morten Greis af Morten Greis d. 8. April 2016

Den årlige Tabletop Day finder i år sted den 30. april, hvor brætspilsarrangementer finder sted over alt inspireret af Wil Wheatons youtube-show Tabletop, som har gjort sit for at udbrede kendskabet til den gode brætspilsoplevelse.

For fjerde år i træk finder International Tabletop Day sted verden over, hvor brætspillere mødes i cafeer, foreninger og hos butikker for at spille nye og gamle brætspil, deltage i turneringer og få særlige bonusprodukter med hjem. De foregående år har flere firmaer produceret særlige tillæg til deres spil, promo’er, som man har kunnet erhverve ved at deltage i spildagen.

I år finder International Tabletop Day sted den 30. april, og man kan via Geek and Sundrys side for spildagen finde lokale arrangementer. Listen opdateres løbende, så sæt kryds i kalenderen for 30. april og gør klar til at drage ud for at prøve nye og gamle brætspil.

Læs mere om International Tabletop DayGeek and Sundry og find lokale arrangementer der (opdateres løbende). Også i Danmark kan man deltage i Tabletop-arrangementer.

Papskubber afholder en konkurrence som du finder her


Papskubber.dk er et dansk website tilegnet brætspil i alle størrelser og sværhedsgrader. Vores nyheder plukkes fra nyhedsfeeds fra hele kloden, og vi stræber efter at have en klar kildeangivelse hvis vi vidergiver nyheder der er udsendt af andre.

Papskubber.dk kan kontaktes på skubpap@papskubber.dk