Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Love Letter

Den smukke prinsesse har låst sig inde i sit høje tårn. Hendes hjerte er knust. Nu er det op til dig at sende hende kærestebreve og muntre hende op igen. Men du er ikke den eneste bejler … Skynd dig, kald på vagten, og kom selv af sted med dit brev.

» Læs om Love Letter

Feuville

I Feuville gælder det om – med hjæp af byens borgere – at bidrage mest til forskønnelsen af middelalderbyen. Desværre bor dragen Dracomir i nærheden, og når den vågner, så bliver ubeskyttede dele af Feuville brændt ned til grunden.

» Læs om Feuville

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Videoer om brætspil

Et hurtigt kig på Memoir ’44


Så enkelt er Pandemic

Se alle vores videoer her

Table Top Simulator - Gloomhaven

I disse Corona-tider hvor vi kigger på alternativer til at skubbe pap med vennerne, kigger vi ofte mod den digitale verden, for alternativer til hvordan vi kan klare os. Der findes heldigvis en del forskellige muligheder.Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk