Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Den Fede Pingvin

Den Fede Pingvin bryder isen ved enhver lejlighed – men er bestemt ikke for sarte sjæle! Vil du virkelig gerne vide alt om dine venner?

» Læs om Den Fede Pingvin

Small World: Be Not Afraid

Flere racer og flere specielle evner. Be Not Afraid er den største miniudvidelse til Small World, hvor forskellige racer kæmper om at blive den dominerende.

» Læs om Small World: Be Not Afraid

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk