Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

A Game of Thrones the card game 2.edition

Der er udgivet mange spil om George R.R. Martins Game of Thrones verden, men få rammer den nerve, som kortspillet her gør. Man kan forelske sig i det tematiske spil med de kendte figurer eller i det skarpe spil mellem to familier, der trækker i trådene. Men forelsket bliver man.

» Læs om A Game of Thrones the card game 2.edition

Blossoms

I Blossoms kæmper to spillere om få størst succes med at dyrke blomster. Det gælder både om at få de største og mest varierede blomsterbuketter.

» Læs om Blossoms

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk