Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Rapido météo

“Det er koldt. Bjørn er iklædt en violet elefanthue med stjerner på, en orange sweater med en hvid stjerne og grønne strømper.” Sådan spilles huskespillet Rapido météo.

» Læs om Rapido météo

Diplomacy

Et brætspil fra den gamle skole. I spiller om magten i Europa umiddelbart før Første Verdenskrig og skal indtage områder ved at indgå alliancer og bruge diplomatiske evner. Ingen kan klare sig alene, og venner er en mangelvare.

» Læs om Diplomacy

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk