Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Bunny Boo

Bunny Boo er et simpelt spil for de helt små, der lærer dem begreber som indenfor/udenfor, over, bag med mere. Den lille purk skal forsøge at placere op til fire klodser, så de svarer til billedet på et opgavekort.

» Læs om Bunny Boo

Klodsmajor

I Klodsmajor gælder det om at være behændig. Spillerne skiftes til at skulle være et brik i tårnet, og placere det øverst på det stadigt mere usikre tårn. Taberen er selvfølgelig den, der får tårnet til at styrte sammen.

» Læs om Klodsmajor

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk