Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Beowulf: The Movie Board Game

Barderne mødes for at fortælle heltekvad om legenden Beowulf. Men hvem fortæller det bedste kvad? Beowulf: The Movie Board Game er et hurtigt brætspil, hvor det gælder om kunne tænke både vandret og lodret.

» Læs om Beowulf: The Movie Board Game

Xia: Legends of a Drift System

Xia: Legends of a Drift System er noget så sjældent som et vaskeægte sandkasse-spil. At det foregår i rummet, og kommer med en malstrøm af... » Læs om Xia: Legends of a Drift System

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk