Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Lords of Waterdeep

Som skummel bagmand i byen Waterdeep sidder du og trækker i trådene. Men du er ikke den eneste bagmand, og dine modstandere har samme plan som dig. Hvem løber af med mest hæder, når dagen er omme? Kun én kan være Lord af Waterdeep …

» Læs om Lords of Waterdeep

Battlestar Galactica

I Battlestar Galactica er spillerne delt i to hold mod hinanden. Man ved dog ikke fra start, hvem der er på hvilket hold, så der går ikke længe, før beskyldningerne flyver frem og tilbage hen over spillepladen.

» Læs om Battlestar Galactica

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk