Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Galaxy Trucker

Galaxy Trucker er et spil med to markant forskellige sekvenser – en hektisk byggesekvens og en højspændt rejsesekvens. Den første fylder mest i oplevelsen, men kan I elske den, så vil I også elske Galaxy Trucker.

» Læs om Galaxy Trucker

The Big Book of Madness

The Big Book of Madness er et udfordrende samarbejds-spil, hvor I som spillere tager rollerne som førsteårs magistuderende. I kan lige præcis de... » Læs om The Big Book of Madness

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk