Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Bezzerwizzer Familie

I Bezzerwizzer Familie udkæmpes generationskampen. Spillet kommer med 2.400 spørgsmål fordelt på 16 kategorier, og særlige ledetråde til børnene hjælper med at gøre kampen mere lige.

» Læs om Bezzerwizzer Familie

Uluru

Om natten forvandles Australiens dyr til drømmefugle, og samles til rådslagning omkring den hellige sten Uluru. Det går dog ikke videre stille for sig, for de har alle deres egne særlige ønsker: Hvor vil jeg sidde, og frem for alt, hvem vil jeg sidde der sammen med?

» Læs om Uluru

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Videoer om brætspil

Et hurtigt kig på Memoir ’44


Så enkelt er Pandemic

Se alle vores videoer her

Table Top Simulator - Gloomhaven

I disse Corona-tider hvor vi kigger på alternativer til at skubbe pap med vennerne, kigger vi ofte mod den digitale verden, for alternativer til hvordan vi kan klare os. Der findes heldigvis en del forskellige muligheder.Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk