Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Pirate's Cove

Brætspillet sætter dig i rollen som kaptajn på et lille skib i det caribiske hav, hvorfra du skal dyste om blive den mest berygtede pirat om spisebordet. Du må plyndre, kæmpe, nedgrave skatte og undgå at gå planken ud.

» Læs om Pirate's Cove

Titanic

Det er nu 100 år siden, at Titanic sank i en tragisk ulykke. I spillet Titanic skal du styre små redningsbåde rundt for at redde passagererne op af det kolde vand.

» Læs om Titanic

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk