Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Panamax

Panamakanalen har været åben i over 100 år og nu har du mulighed for at sætte dig i rollen som investor og ejer af et rederi, der står for at fragte varer igennem kanalen. Hvis dit selskab ikke er det bedste, så køber du dig bare ind hos andre og får del i deres overskud. Hvem kan investere sine penge bedst?

» Læs om Panamax

Star Wars: Imperial Assault

Hvis man er bare lidt fan af Star Wars universet og brætspil er Imperial Assault et must-have. I Imperial Assault har spillere mulighed for at deltage i den galaktiske konflikt mellem oprørerne og det mægtige Imperie.

» Læs om Star Wars: Imperial Assault

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk