Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Glass Road

Langs “glasvejen” i Bayern ligger talrige værksteder og grusgrave fra dengang, der her var en livlig industri af glashåndværkere. Med hver jeres værksted skal I gøre dem kunsten efter og opbygge en succesfuld produktion af glas med hjælp fra en skare specialister.

» Læs om Glass Road

Ganz schön clever

I Ganz schön clever går det ud på at udnytte terningerne bedst muligt til din fordel. Ud over at bruge ens egne terninger kan man også bruge de... » Læs om Ganz schön clever

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk