Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Hanabi

Hanabi er et simpelt samarbejdsspil, hvor du holder dine kort, så du ikke selv kan se dem – men du kan se alle andres! I denne Spiel des Jahres-vinder, gælder det om at holde tungen lige i munden, og samarbejde med dine medspillere, for at få det bedste resultat.

» Læs om Hanabi

Lovesick

Hvad har klamme kønssygdomme og frygteligt ubehagelige tegninger med brætspil at gøre? Kan et undervisningsspil om kønssygdomme være sjovt? Læs mere om danske LoveSick her.

» Læs om Lovesick

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk