Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Warhammer Invasion

Et kortspil for to personer, der bringer dig helt tæt på episk krig i Warhammers kendte verden. Du skal styre enheder, taktikker og forsyninger, når du forsøger at brænde din modstanders hovedstad ned – kun bevæbnet med spillekort.

» Læs om Warhammer Invasion

Mixamino

I Mixamino gælder det om at være bedst til at placere myrer. Spillerne skiftes til at lægge myrebrikker, og den, der kommer af med flest, vinder.

» Læs om Mixamino

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk