Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Hint

I Hint dyster to hold om at være bedst til at mime, nynne, tegne og fortælle under tidspres. Når det er holdets tur, skal fem ord gættes i en bestemt kategori gættes, men man skal passe på. For der er også et sjette ord, og gættes det, får holdet minuspoint.

» Læs om Hint

Yinsh

I Yinsh forsøger du at få fem på stribe tre gange i træk, men hver gang det lykkes dig at få fem på stribe fjerner du en af dine brikker fra spillet. Så jo tættere du er på at vinde jo sværere bliver det at få fem på stribe.

» Læs om Yinsh

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk