Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Metro

Der knokles i den parisiske undergrund. Verdensudstillingen i 1900 er kun to år borte, og der er netop taget hul på et ambitiøst projekt, der skal sikre byen en velfungerende metro. I spillet dyster spillerne om at bygge de længste metrolinjer.

» Læs om Metro

Dojo Kun

Som Mester i din egen kampsports-dojo, er det din opgave at rekruttere og træne nye kampsportsstjerner, så de kan deltage i, og forhåbentlig vinde, de to berømte turneringer – The Black Lotus og The White Lotus.

» Læs om Dojo Kun

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk