Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Dominion: Intrigue

Dominion: Intrigue er en selvstændig udvidelse til Dominion. Intrigue har fokus på intriger og introducerer adskillige kort, hvor du kan påvirke modspillerne. Desuden indeholder det kort, der har flere muligeeffekter, og hvor du bestemmer, hvilken effekt kortet har.

» Læs om Dominion: Intrigue

Blitz 2.0

Blitz 2.0 er storebror til det originale Blitz og gør i princippet det samme som det tidligere spil. Dog kan man sætte de to hurtige reaktionsspil sammen og tilføje alverdens skæve påfund for at gøre det svært at vælge den rigtige brik.

» Læs om Blitz 2.0

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefaler

Videoer om brætspil

Et hurtigt kig på Memoir ’44


Så enkelt er Pandemic

Se alle vores videoer her

Table Top Simulator - Gloomhaven

I disse Corona-tider hvor vi kigger på alternativer til at skubbe pap med vennerne, kigger vi ofte mod den digitale verden, for alternativer til hvordan vi kan klare os. Der findes heldigvis en del forskellige muligheder.Alt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk