Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Magic Maze

En troldmand, en kriger, en elver og en dværg går ind i et stormagasin. Det lyder måske som starten på en dårlig joke, men de fire helte har mistet alle deres våben, så eneste udvej er at røve stedet, og de har brug for jeres hjælp.

» Læs om Magic Maze

Spectaculum

Når cirkus rejser gennem by og land, har de gode shows og dårlige shows – og alle shows har en betydning for sponsorene i landet. Spectaculum er et familiespil om at investere på de rigtige tidspunkter, og om at inkassere på et endnu bedre tidspunkt.

» Læs om Spectaculum

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk