Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Kanin Hop Hop

Kanin Hop Hop er et spil for de allermindste. Red kaninerne, før de får våde fødder. Vær den spiller, som redder flest kaniner. Spillets... » Læs om Kanin Hop Hop

Ladies of Troyes

Ladies of Troyes er et supplement til spillet Troyes, og det er et supplement, som rummer en masse små tillæg, der kan bruges sammen eller hver for sig. Nogle styrker spillets eksisterende elementer, mens andre føjer nye dele til.

» Læs om Ladies of Troyes

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk