Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Stone Age junior

I Stone age junior dyster deltagerne om at bygge en bosted hurtigst. Spillerne styrer hver sin lille familie, der samler bær, fisk, pilespidser med mere for få bygget bostedet. Tricket er at huske, hvor ressourcerne gemmer sig.

» Læs om Stone Age junior

Ponder

En gang om året samles dammens tudser til det store tudseløb, hvor de kæmper holdvis om at komme først over dammen. Må den bedste tudse vinde!

» Læs om Ponder

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk