Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Expedition Northwest passage

Spillet handler om at overleve en arktisk ekspedition fra Stillehavet vest for Grønland over nord Canada til Atlanterhavet. Så træd i Roald Amundsen fodspor og se om du kan kortlægge pakis og småøer og med primitive sejlbåde og slæder finde nordvest passagen.

» Læs om Expedition Northwest passage

Dark Minions

I Dark Minions gælder det om at lægge byer øde. Hver spiller styrer en hærgende horde, der kommer væltende for at ødelægge den kendte civilisation.

» Læs om Dark Minions

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk