Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

Go nutz

Det pusler i skovbunden. Rigtig meget, faktisk. Skovens egern dyster om hurtigst at samle fem forskellige nødder. Det er dog ikke ufarligt, da ræven også lusker rundt. Heldigvis er der magiske kogler til at hjælpe de små egern.

» Læs om Go nutz

Caylus

Året er 1289. Kong Philip af Frankrig skal have bygget et slot, for at styrke landets grænser – og det er her, du kommer ind i billedet. Som en bygherre tager du kontrol over en skare af håndværkere, der skal samle ressourcer og bygge slottet, for at vinde kongens tjenester.

» Læs om Caylus

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk