Ticket to Ride: New York

I Ticket to Ride: New York er formålet at bygge taxiruter i byen. Man kan få point for at forbinde turistattraktioner eller bydele (specifikke... » Læs om Ticket to Ride: New York

A La Carte

Internationale kokke mødes for at kæmpe om, hvem der laver bedst mad i familiespillet A La Carte. Hver spiller indtager rollen som en kok, der tager alle midler i brug for at blive anerkendt som den bedste kok i verden.

» Læs om A La Carte

MimiQ

I MimiQ må du række tunge af din far og din lillesøster, uden at få skældud. Det gælder nemlig om lave grimasser, for at hugge hinandens kort.

» Læs om MimiQ

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk