Harry Potter Hogwarts Battle

Den Unævnelige er selvfølgelig hovedskurken i deckbuilder-spillet Harry Potter Hogwarts Battle. Spillerne styrer hver en af kendte børn fra fra Rowlings bøger og skal i fællesskab kæmpe sig gennem de syv bøger.

» Læs om Harry Potter Hogwarts Battle

Afrikas Stjerne

Ja, det her er jo en klassiker. Spillet er fra 1951 og er en af de få brætspil successer fra Finland. Du starter i Cairo eller Tangier og leder kontinentet igennem efter den store sagnomspundne diamant “Afrikas Stjerne”.

» Læs om Afrikas Stjerne

Carcassonne: Inns and Cathedrals

Kroer og katedraler-udvidelsen formår på fremragende vis at ændre taktikken i Carcassonne. Kroer og katedraler giver dig mulighed for at score langt flere point – eller slet ingen, hvis du ikke kan nå at fuldføre byggeriet inden spillet er slut.

» Læs om Carcassonne: Inns and Cathedrals

Seneste brætspil vi har skrevet om ...

Papskubber anbefalerAlt om brætspil


Velkommen til papskubber.dk. Spiller du lejlighedsvis brætspil med familie og venner er du kommet til det rette sted. Vi sørger for du kan finde hurtige oversigter over reglerne til spillene.

Vi leverer både korte spilanmeldelser som er hurtige subjektive gennemgange og op til større spilgennemgange som praktisk talt giver dig spillets regler på dansk.


Vi er i dag 22 mand og kvinder der skriver frivilligt for papskubber og vi håber at du finder svar på dine spørgsmål, inspiration til det næste spilkøb eller falder over en nyhed der varmer din indre nørd.

God fornøjelse !
~ Papskubber.dk