Episode nul - 4. oktober 2015

Papstinenser er i luften


I første episode af Papstinenser tager Kristian Bach Petersen os en tur rundt i studiet og får præsenteret de to faste medværter Morten Greis og Peter Brichs, til en løs snak om hvem holdet består af, hvad de dyrker for spil og hvad vi kan forvente os af podcasten.

Så hvad bedre end at præsentere medspillerne bag mikrofonerne.

Kristian Bach Petersen

Kristian er født i 1980, uddannet journalist og far til tre. Han har været bræt- og rollespiller siden de tidlige teenageår, hvor han også ”underviste” ungdomsskolehold i RoboRally og Settlers.

Kristian holder til i Silkeborg, hvor han sammen med sin faste gruppe tackle både de nye hits og klassikere som El Grande og Wallenstein. Kristian er ankermand på Papstinenser og vil, forhåbentlig, kunne guide lytterne sikkert igennem brætspilsjunglen.

Kristian blogger til dagligt om brætspil, rollespil og ikke mindst Sværd og Trolddom på Reservoir Elves

Morten Greis

Bestyrer brætspilsafdelingen i Faraos Cigarer i København, som er en af Danmarks mest velassorterede spilbutikker med et fantastisk udvalg. Mortens personlige favoritter ligger et sted mellem Dixit og Space Hulk. Derudover er Morten en ihærdig forfatter, som har lavet sit eget rollespilssystem og har siddet i juryen for Fastavals design-konkurrence i flere år.

Morten skriver til daglige også for papskubber.dk og på sin egen blog Stemmer fra Ådalen

Peter Brichs

Peter er podcastens yngste medlem, men har skrevet om computer-, rolle- og brætspil i et-eller-andet omfang siden år 2000. Peter har været dommer i Fastavals brætspilsdesign-konkurrence af flere omgange, og elsker nyskabende spil – og specielt spil med terninger! Når Peter skal hive et af favorit brætspillene frem, bliver det ofte spil som Alien Frontiers, Battlestar Galactica, Lords of Waterdeep eller Last Night on Earth.

Peter skriver også om brætspil for Papskubber.dk, og om alskens nørderier (men mest rollespil) på sin egen blog Spil og Spilopper

Bo Jørgensen

Bo er redaktør på papskubber.dk og har i mange år arbejdet for at få udbredt kendskabet til de mange gode brætspil der findes og hele tiden udkommer. Bo er 42 år, har ingen børn og arbejder i hverdagen med webshops og online handel.

Bo er selv glad for spil med et godt tema – altså hvor spillet kan signalere til sine spillere hvordan stemningen bør være og kan give nogen hints til hvad der kommer til at ske. Bo er en hyggelig og social brætspiller, som i virkeligheden er mere interesseret i at mødes om spilbordet end i hvad der skal spilles.

I dette afsnit når vi i større eller mindre grad forbi

Fuldrigger
Diplomacy
Matador
Teenage Mutant Ninja Turtles: Pizza Power Game
Talisman
Dixit
“Carcassonne”/braetspil/carcassonne
Advanced Civilization
Space Hulk
Dominion
Thunderstone
Star Realms
King of Tokyo
Timeline
Empires in Arms
Catan
Chess
Backgammon
Kalaha
Start Player
Tie Breaker
A Study in Emerald
A Study in Emerald
504
Power Grid
Copycat
Fearsome Floors
Friday
Spyfall
The Possession
Pinocchio: True or False

Papstinenser - Episode nul - 4. oktober 2015

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis, Peter Brichs og Bo Jørgensen.

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode nul som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os f.eks. med en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave pr. og relkame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle dem der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten