Episode 118 - 30. May 2020

Essen 2020 - Aflyst


Spiel, det årlige tyske brætspilsmekka, er aflyst i 2020 som følge af Corona. I denne podcast dykker vi ned i, hvad det betyder for os personligt, for branchen og for de mange udgivere der hvert år slæber tusindvis af prototyper og pitches med til Essen.

Til at få perspektiv på sidstnævnte har vi snakket med den danske spildesigner Mads Fløe (Ka Pai, Vaccine), der fortæller, hvordan aflysningen har påvirket hans planer og hvordan det er hans oplevelse, at brætspilsforlagene tackler situationen.

I næste uge udsender vi en bonusepisode med et par interviews fra sidste års Essen, hvor Papstinenser var i Tyskland backet af Bastard Tours der allerede har annonceret næste års tour – følg med på hjemmesiden.

Lyt til tidligere episode fra Essen 2019:

Danskerne på Spiel 2019
Stefan Hansson og Knight Tales
Interview med Wingspan-designer Elizabeth Hargreaves
Interview med PSC og Van Ryder Games

Papstinenser på 10er

Husk, vi er tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte Papstinenser med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en del af jer der gør – tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en bonusepisode – bonusepisoder, som den i næste uge, er gratis for alle – også 10er-støtter.

Papstinenser - Episode 118 - 30. May 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Morten Greis, Peter Brichs og Mads Fløe

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 118 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten