Episode 110 - 21. februar 2020

Fastaval 2020 & Knight Tales


Der er ikke så lang tid til Påske og det betyder… FASTAVAL!

Papstinenser er glade for den hæderkronede rolle- og brætspilkongres, det er ingen hemmelighed, og vi vil igen i år være at finde i Hobro når terningerne ruller og kortene bliver kastet. Blandt andet vil vi være at finde som del af Podcast-kavalkaden fredag, hvor man kan opleve Papstinenser live.

Tilmeldingen til Fastaval er åben, og er det frem til 3. marts 2020, og vi har i den forbindelse snakket med et par folk tæt knyttet til årets Fastaval.

Først har Kristian snakket med Tina Christensen. Tina er del af designgruppen Among Meeples og så har hun i år været på Fastavals hold af brætspilsansvarlige, der har udvalgt 2020s program af spritnye designbrætspil.

Herefter kan man høre et interview med spildesigner Stefan Tizar Hansson optaget på Spiel 2019. Stefan går i næste uge (25/2 2020) på Kickstarter, med forlaget Voodoo Games i ryggen, med spiller Knight Tales. Spillet startede som en del af Fastavals brætspilskonkurrence, var nomineret til Bedste Brætspil på Fastaval 2018 og tog herefter turen til Essen.

Tjek Kickstarter-kampagnen for Knight Tales her

Knight Tales: Fra Fastaval-prototype til næsten færdig, og Kickstarter-klar, udgave.

Både Stefan og Tina har for øvrigt også spil med på årets Fastaval – det bliver fedt.

Papstinenser på 10er

Vi er fortsat tilknyttet papstinenser.10er.dk, hvor man kan støtte Papstinenser med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Det er der allerede en del der gør – det er vi vildt glade for – tak! Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og så er giver det mulighed for, at komme til at bestemme indholdet af en bonusepisode.

Papstinenser - Episode 110 - 21. februar 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Tina Christensen og Stefan Tizar Hansson.

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 110 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten