Episode 101 - 26. October 2019

Spiel 19 - Interview med Elizabeth Hargrave


Papstinenser er rykket på Spiel 19, hvor hundredevis af designere, tusindvis af spil og hundredtusinder publikummer henover fire dage mødes i brætspillenes tegn.

Vores første episode fra Essen er et dugfrisk interview med Wingspan-designer og Spiel Des Jahres-vinder Elizabeth Hargrave, som vi fik lokket ud af messehallerne til en kop kaffe og en snak i det fine efterårsvejr.

Wingspan

Vi runder blandt andet Wingspan, hendes andet spil, Tussie-Mussie, nye og kommende udvidelser, kvindelige spildesignere, designproces, sommerfugle og inspiration.

Tjek Elizabeth Hargraves egen hjemmeside eller følg hende på Twitter. De kommende måneder bringer vi flere spændende interviews fra Essen.

Papstinensers tur til Spiel 19 sker i samarbejde med Bastard Café – det skal der lyde en kæmpe tak for. Du kan også støtte op om Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser – ikke til fest og fadøl på Spiel.

Papstinenser - Episode 101 - 26. October 2019

Bag mikrofonerne er Elizabeth Hargrave, Kristian Bach Petersen og Bo Jørgensen

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 101 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten