Episode 109 - 9. February 2020

Essen 2019 - PSC Games og Van Ryder Games


Et dobbelt op på interviews fra Spiel 2019.

Først en snak med Will Townshend, stifter af engelske PSC Games. Firmaets “store” spil på Essen var Blitzkrieg! af Paolo Mori (Kristian dåner næsten), hvor man kan tackle hele 2. Verdenskrig på 20 minutter. Derudover har de også på kort tid fået store designere som Richard Borg, Martin Wallace (Kristian dåner igen) og Ian Brody i stalden og står bag en lang række interessante moderne krigsspil af varierende sværhedsgrad.

Herefter snakker Kristian og Bo med designer og udgiver Evan Derrick fra Van Ryder Games. Det amerikanske firma står bag blandt andet Detective: City of Angels, krigsspillet Frontier Wars og så Kristians suprise hit fra Essen, heistspillet The Big Score, hvor kriminelle bagmænd kæmpe om at kuppe og rage til sig.


Papstinensers tur til Spiel 2019 skete i samarbejde med Bastard Cafe – stor tak for det!

Du kan også fortsat støtte op om Papstinenser på papstinenser.10er.dk, med en 10er eller et andet beløb, for hver ny episode. Pengene går til at forbedre og tune på podcasten og udbrede budskabet om Papstinenser og brætspil som hobby. Papstinenser - Episode 109 - 9. February 2020

Bag mikrofonerne er Kristian Bach Petersen, Bo Jørgensen, Will Townshend og Evan Derrick.

Episoden er produceret af Christian Bechmann og Bo Jørgensen.Download som mp3 fil her


Episode 109 som mp3 fil

Abonner på Papstinenser

Hvis du vil være sikker på at du får de nyeste afsnit ned på din smartphone eller pc, så snart de bliver udgivet, så kan du tegne abonnement her. Det er helt gratis.

Lyt til Papstinenser på Spotify

Brug dette link direkte til XML feed med andre smartphones eller afspillere.

Støt os, det varmer!

Støt på 10er Vores podcast er gratis for alle at lytte til, men for at kunne holde produktionen kørende kan du støtte os med f.eks. en 10er hver gang vi udgiver en episode. Pengene går ikke til nye brætspil (desværre) men til kabler og mikrofoner og til at lave PR og reklame for podcasten, så vi kan nå endnu længere ud.

Velkommen til nye og tak til alle der allerede støtter os.« Tilbage til oversigten